Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Πάτρα: 70χρονος έπεσε με το μηχανάκι στις γραμμές και παραλίγο να τον χτυπήσει το τρένο.

Διασώστης του ΕΚΑΒ τον απομάκρυνε από τις γραμμές

Άλλος ένας άνθρωπος τραυματίστηκε στο συνήθες ύποπτο σημείο όπου η οδός Νόρμαν τέμνεται με την Όθωνος Αμαλίας και επίσης με τις γραμμές του προαστιακού. Οι σιδηροτροχιές εξέχουν και επίσης έχουν δημιουργήσει αύλακες στην άσφαλτο.
Ένας 70χρονος πλήρωσε το γεγονός οτι πέρασε πάνω από τις γραμμές που κόβουν τον δρόμο κινούμενες σχεδόν παράλληλα με αυτόν. Αυτό είναι και το επικίνδυνο στοιχείο που προκάλεσε τηγν εκτροπή του δικύκλου του ηλικιωμένου, ο οποίος έπεσε με δύναμη στο οδόστρωμα.

Τον 70χρονο παρέλαβε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενώ λίγο νωρίτερα επί τόπου είχε φθάσει δικυκλιστής του ΕΚΑΒ που διαπίστωσε τον ηλικιωμένο να έχει πέσει σχεδόν πάνω στις γραμμές. Μάλιστα λίγο έλειψε να τον χτυπήσει ο προαστιακός που έτυχε να κινούνταν εκείνη την ώρα στο κέντρο της Πάτρας. Ο διασώστης του ΕΚΑΒ χρειάστηκε να τραβήξει τον ηλικιωμένο από τα πόδια για να απομακρυνθεί από τις γραμμές, ενώ έκανε σήμα στον μηχανοδηγό του προαστιακού ο οποίος άμεσα αντελήφθη τι είχε συμβεί και ακινητοποίησε τον συρμό μέχρι να απομακρυνθεί με ασφάλεια ο ηλικιωμένος από τις γραμμές.

thebest.gr