Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

Επικίνδυνο: Νεαρός στη Νέα Σμύρνη κάνει βόλτες «γαντζωμένος» πάνω στον συρμό του Τραμ.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ


Το επικίνδυνο παιχνίδι που έχουν σκαρφιστεί και κάνουν πράξη τα τελευταία χρόνια αρκετοί πιτσιρικάδες στα βαγόνια του Τραμ -βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους- καλά κρατεί.

Άτομα νεαρής ηλικίας, κυρίως μαθητές δημοτικού και γυμνασίου, σκαρφαλώνουν σε «τυφλό» σημείο του Τραμ, αφού ο οδηγός δεν έχει οπτική επαφή με το συγκεκριμένο μέρος του συρμού και κάνουν βόλτες εν κινήσει. Τελευταίο περιστατικό καταγράφηκε στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.
Νεαρός κάνει βόλτες πάνω σε «τυφλό» σημείο του Τραμ / Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ


Ο φωτογραφικός φακός του πρακτορείου Eurokinissi και ο φωτογράφος, Γιώργος Κονταρίνης απαθανάτισε νεαρό να κάθεται αμέριμνος στην εξωτερική πλευρά του Τραμ, στο τελευταίο βαγόνι και συγκεκριμένα στην μικρή εσοχή που υπάρχει στο παρμπρίζ, πάνω στους υαλοκαθαριστήρες. Ανάλογο περιστατικό είχε καταγραφεί από το iefimerida.gr και την μερικούς μήνες και πάλι στη Νέα Σμύρνη.
Οι εικόνες που τραβήχτηκαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (12/09) προκαλούν προβληματισμό, αφού από καθαρή τύχη δεν έχει σημειωθεί κάποιο ατύχημα. Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες, το επικίνδυνο παιχνίδι δεν είναι σπάνιο φαινόμενο, αφού σχεδόν καθημερινά έφηβοι δοκιμάζουν να κάνουν βόλτες πάνω στο Τραμ βάζοντας σε κίνδυνο την σωματική τους ακεραιότητα.


Πηγή: iefimerida.gr