Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Αλλάζει η πρόσοψη των τραμ μετά την επικίνδυνη μόδα των νέων.

Η νέα και επικίνδυνη μόδα είναι να σκαρφαλώνουν στην εξωτερική πλευρά του τραμ με κίνδυνο την ζωή τους και την ζωή των υπολοίπων


Ένα επικίνδυνο αλλά πολύ συνηθισμένο παιχνίδι των νέων, ανάγκασε τα τραμ να κάνουν μια σειρά αλλαγών προκειμένου να προστατεύσουν τους αυτούς που επιχειρούν να κάνουν ακροβατικά αλλά αντιστοίχως και τους επιβάτες.

Η νέα και επικίνδυνη μόδα είναι να σκαρφαλώνουν στην εξωτερική πλευρά του τραμ με κίνδυνο την ζωή τους και την ζωή των υπολοίπων.Το κάνουν είτε για φιγούρα στους φίλους τους, είτε για να γλιτώσουν το εισιτήριο, όμως και στις δύο περιπτώσεις είναι πολύ επικίνδυνο, καθώς υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο ατυχήματος.

Η επανάληψη του μάλιστα είναι σε τέτοιο βαθμό που ανάγκασε την υπεύθυνη εταιρία να πάρει μέτρα, προκειμένου να μην υπάρξει κάποια τραγωδία.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του Star έχουν γίνει οι απαραίτητες κινήσεις, προκειμένου να αλλάξει το μπροστά και το πίσω μέρος του τραμ.

Εκεί υπάρχει μία καμπύλη που βοηθάει τους νεαρούς να σκαρφαλώνουν και να κάθονται, όμως αυτή θα αφαιρεθεί. Θα είναι λεία η επιφάνεια και έτσι δεν θα μπορούν να κάνουν κάτι.

emea.gr