Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

Οι εκδηλώσεις του Συλλόγου Φίλων Σιδηροδρόμου Αθήνας.

Το πρόγραμμα

Εκδρομή 2,3,4 Οκτωβρίου 2020, στη Δυτική Πελοπόννησο. Διανυκτέρευση στην πόλη της Πάτρας, επίσκεψη στα αξιοθέατα της πόλης και το αρχαιολογικό Μουσείο. Περιήγηση στον αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο της Αρχαίας Ήλιδας, τον Φράγκικο Πύργο Χλεμούτσι και άλλα αξιοθέατα. 

Το φθινοπωρινό παζάρι, του τομέα μοντελισμού του Συλλόγου μας θα πραγματοποιηθεί, το Σάββατο 17, (17.00-21.00) και την Κυριακή 18, (10.00-14.00) Οκτωβρίου 2020 στην αίθουσα εκδηλώσεων, οδός Σιδηροδρόμων 1, τέως Σταθμός Πελοποννήσου. 
Στην έκθεση θα υπάρχουν προς πώληση, παλαιότερα τεύχη περιοδικών και ημερολογίων καθώς και σιδηροδρομικά βιβλία σε πολύ χαμηλές τιμές, μοντέλα μηχανών, βαγονιών και άλλα αντικείμενα. Στην έκθεση θα συμμετέχουν κατασκευαστές μοντέλων και μακέτας. Επίσης στην αίθουσα του τομέα μοντελισμού, οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να δουν την νέα μακέτα.
Η εκδήλωση γίνεται υπό την αιγίδα της ΓΑΙΑΟΣΕ ΑΕ η οποία μας παρεχώρησε και τις δύο αίθουσες. Εκδρομή 13,14,15 Νοεμβρίου στον Έβρο. 
Διανυκτέρευση στην Κομοτηνή ή την Αλεξανδρούπολη. Περιήγηση με τραίνο Αλεξανδρούπολη - Ορμένιο, επίσκεψη στο Διδυμότειχο, στο δάσος της Δαδιάς και άλλα αξιοθέατα. Εκδήλωση αφιερωμένη στην μνήμη του Αντώνη Φιλιππουπολίτη, ή οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020, στο στο χώρο εκδηλώσεων του Συλλόγου μας , στην οδό Σιδηροδρόμων 1, τέως Σταθμός Πελοποννήσου και ώρα 17.00. 
Στην εκδήλωση θα προβληθεί και το ηχόραμά του. Σεμινάριο με θέμα την μηχανική των ατμαμαξών, από τον Αντιπρόεδρο του ΣΦΣ κύριο Νίκο Πολυζώη, θα πραγματοποιηθεί Τετάρτη 2 και Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2020 στα γραφεία του Συλλόγου μας, οδός Λιοσίων 301 Α.