Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

Γιώργος Νταντάμης: ο Δήμος θέλει να εντάξει στις υποδομές πολιτισμού του το Εργοστάσιο Εμποτισμού του ΟΣΕ

Ο αντιδήμαρχος του Δήμου Κατερίνης κ. Γιώργος Νταντάμης σε συνέντευξη του στο eptanews.gr μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε και στην αξιοποίηση του εργοστασίου εμποτισμού του ΟΣΕ.
 Σχετικά γράφει το eptanews.gr:

Ιδιαίτερη βαρύτητα για την αντιδημαρχία Τουρισμού και την Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου, δίνεται στον πολιτισμό και κυρίως στο κομμάτι παραγωγής πολιτισμού. 
«Είναι ωραία όλα τα φολκλόρ πανηγύρια που γίνονται, διασκεδάζει ο κόσμος, κρατάμε μνήμες, αλλά πρέπει να παράγουμε και πολιτισμό! Πρέπει να δημιουργούμε πολιτισμό και να βοηθούμε τη νέα γενιά να εκφραστεί καλύτερα. Να γίνουμε κέντρο υποδοχής καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο.» 
Στην προσπάθεια αυτή ο Δήμος θέλει να εντάξει στις υποδομές πολιτισμού του το Εργοστάσιο Εμποτισμού του ΟΣΕ στον Σιδηροδρομικό Σταθμό και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη μια πολύμηνη συζήτηση με τον ΟΣΕ.
«Είμαστε σε πολύμηνη συζήτηση με τον ΟΣΕ ώστε να μας εκχωρηθεί ο τόπος, να αναμορφωθεί αυτό το μεταβιομηχανικό περιβάλλον που υπάρχει και να γίνει κάτι αντίστοιχο μιας Τεχνόπολης, όπου θα προάγονται οι τέχνες και τα γράμματα και την ίδια ώρα θα αποτελεί χώρο συνάθροισης της νεολαίας» αποκαλύπτει ο αντιδήμαρχος Τουρισμού.

eptanews.gr