Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

Τα νέα Τραμ της Αθήνας είναι εδώ. Εικόνες.

Στο λιμάνι της Ελευσίνας έφτασαν το πρωί της Τετάρτης τα νέα Τραμ της Αθήνας για να εμπλουτίσουν το δίκτυο της πόλης. Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το News 24/7.

Έφτασαν νωρίς το πρωί της Τετάρτης στο λιμάνι της Ελευσίνας οι πρώτοι συρμοί Τραμ νέας γενιάς που θα εμπλουτίσουν στο στόλο του δικτύου της Αθήνας. Κατά τη διάρκεια της εκφόρτωσης ήταν στο σημείο στελέχη της ΣΤΑΣΥ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο συρμοί είναι χωρισμένοι σε δύο τμήματα με τον πρώτο να φορτώνεται σε δύο νταλίκες και από τον Ασπρόπυργο να μεταφέρεται στο Αμαξοστάσιο του Ελληνικού. Ο δεύτερος συρμός αναμένεται να μεταφερθεί αύριο.
Εκεί περίπου κατά τη μία και μισή το μεσημέρι ξεκίνησε η διαδικασία εκφmetόρτωσης η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί νωρίς το απόγευμα. Σύμφωνα με πληροφορίες τη Δευτέρα ενδέχεται να βρεθεί στο Αμαξοστάσιο ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής για να επιθεωρήσει τους δύο νέους αυτούς συρμούς Τραμ.
Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το News247.gr από την εκφόρτωσή τους στο λιμάνι του Πειραιά αλλά και κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους στους δρόμους της Αθήνας με τελική κατεύθυνση το Αμαξοστάσιο του Ελληνικού.

Τα νέα Τραμ της Αθήνας έχουν κάτι από τη γαλλική φινέτσα μιας και φέρουν την υπογραφή της γαλλικής Alstom, της μεγαλύτερης κατασκευάστριας εταιρείας μέσων σταθερής τροχιάς στην Ευρώπη.News247.gr