Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

9 θεματικά τρένα για ένα αξέχαστο ταξίδι!


Άφησε για λίγο τα αεροπλάνα και πες το ναι σε ένα διαφορετικό ταξίδι με τρένο. 9 θεματικά τρένα παρουσιάζονται για μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία.

Για πολλούς αποτελεί στόχος ζωής, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που δηλώνουν φανατικοί αυτού του είδους ταξιδιού. Ο λόγος για το ταξίδι με τρένο, το οποίο δεν αποτελεί έναν απλά τρόπο μετάβασης στον αγαπημένο σου προορισμό, αλλά μια ξεχωριστή ταξιδιωτική εμπειρία. Εάν αγαπάς τα ταξίδια με τρένο, ψάχνεις για νέες περιπέτειες και εικόνες που θα σου μείνουν αξέχαστες, κράτησε σημειώσεις. Ανακαλύψαμε θεματικά τρένα, που θα σε ενθουσιάσουν και θα σου χαρίσουν μοναδικές εμπειρίες και εικόνες, που θα θυμάσαι για μια ζωή.

Το iTravelling.gr ξεχώρισε τα 9 πιο εντυπωσιακά θεματικά τρένα για ένα αξέχαστο ταξίδι στον κόσμο.

Με το Glacier Express για χειμερινά ταξίδια με θέα

4 προορισμοί για ταξίδι με τρένο στην Ευρώπη - itravelling.gr
Είναι ένα από τα πιο διάσημα τρένα της Ευρώπης. Ο λόγος για το Glacier Express, το οποίο θα σε ταξιδέψεις στα χιονισμένα τοπία της Ελβετία με τις ειδικά διαμορφωμένες γυάλινες οροφές του για να απολαύσεις τη θέα ανενόχλητος.

Για ρομαντικά νυχτερινά ταξίδια με το Northern Lights Express

Εάν είσαι φίλος των βραδινών ταξιδιών, τότε το Northern Lights Express σε περιμένει για ένα διαφορετικό ταξίδι στη φύση. Το μήνα των Χριστουγέννων βάζει τα καλά του και σου χαρίζει ακόμα πιο γιορτινό κλίμα.

Για περισσότερη σοκολάτα με το Chocolate Train

Ταξίδι με το τρένο της σοκολάτας στην Ελβετία - itravelling.gr
Είσαι chocoholic; Θεωρείς πως ποτέ δεν φτάνει μια σοκολάτα; Τότε μην καθυστερείς και κλείσε εισιτήρια για την Ελβετία και το τρένο της σοκολάτας. Θα κάνεις το πιο λαχταριστό τουρ στα χωριά της σοκολάτας γάλακτος, ενώ οι γευσιγνωσίες εννοείται πως δε θα λείπουν.

Για το Βόρειο Σέλας με το Aurora Borealis Express

Βρίσκεται στη wish list όλων σχεδόν των ταξιδιωτών, δύσκολα όμως κανείς τα καταφέρνει. Ο λόγος για τη θέαση του εντυπωσιακού Aurora Borealis ή όπως είναι γνωστό ως Βόρειο Σέλας. Ένα ταξίδι με το ομώνυμο τρένο θα σε πείσει για μια βόλτα ως τον Αρκτικό Κύκλο και για μια άκρως αστρονομικού ενδιαφέροντος βόλτα με θέα τον ουρανό.

Για ραντεβού με τον Άγιο Βασίλη με το Santa Claus Express

Εάν ταξιδεύεις τα Χριστούγεννα στη Φινλανδία, μη χάσεις την ευκαιρία για μια βόλτα με το τρένο του Άγιου Βασίλη, όπου θα ζήσεις το χριστουγεννιάτικο όνειρο στις ράγες.

Για περισσότερο Βόρειο Σέλας με το Aurora Train

Εάν πάλι δε σου φτάνει μόνο μια θέαση και ψάχνεις για περισσότερο Βόρειο Σέλας ή οργανώνεις ταξίδι στην Αλάσκα, τότε το Aurora Train θα σου προσφέρει μια ρομαντική βόλτα κάτω από το εντυπωσιακό αστρονομικό φαινόμενο.

Για μια βόλτα με ποτό στο Cocktail Train

Cocktail Train: Το τρένο που σε πηγαίνει στο Μάτσου Πίτσου με cocktail - itravelling.gr
Ψάχνεις αξιοθέατα με ιστορικό ενδιαφέρον αλλά θέλεις και λίγη διασκέδαση με τους φίλους σου; Τότε το Cocktail Train θα σε πάει ως το Μάτσου Πίτσου με τα πιο διάσημα κοκτέιλ της περιοχής. Η γυάλινη οροφή του τρένου θα σου χαρίσει άπλετη θέα από το κεντρικό μπαρ του βαγονιού συνοδεία τοπικών εδεσμάτων.

Για ταξίδι πίσω στο χρόνο με το Durango Brew Train

Ταξίδι στην «Άγρια Δύση» με το τρένο της μπύρας - itravelling.gr
Δηλώνεις λάτρης της μπύρας; Ψάχνεις για μια ξεχωριστή ταξιδιωτική εμπειρία; Εάν μεταξύ άλλων αγαπάς και τις ιστορικές αναδρομές, τότε το Κολοράντο σε περιμένει για ένα ταξίδι πίσω στον 18ο αιώνα με το Durango Brew Train, όπου θα μπορέσεις να απολαύσεις μπυρογνωσίες και να απολαύσεις μοναδικής ομορφιάς φυσικά τοπία.

Για μυστηριακό και πολυτελές ταξίδι με το Orient Express

Luxury διαμονή στις σουίτες του τρένου - itravelling.gr
Δε γινόταν να λείπει από αυτή τη λίστα. Το ανανεωμένο Orient Express σε περιμένει για ένα πολυτελές ταξίδι για να νιώσεις για λίγο ως ήρωας της Αγκάθα Κρίστι μεταξύ Ιταλίας, Αγγλίας και Γαλλίας.

itravelling.gr