Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Γερμανία: Άγρια επίθεση εναντίον γυναίκας σε τρένο στο Βερολίνο.

Τα πιο βίαια ένστικτά του φαίνεται ότι εξάσκησε ένας άνδρας με αποδέκτη μια νεαρή γυναίκα κατά τη διάρκεια δρομολογίου σε τρένο στο Βερολίνο και μάλιστα μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συνεπιβατών τους.

Αναλυτικότερα, το θύμα της επίθεσης στεκόταν ανυποψίαστο περιμένοντας τη στάση όπου θα αποβιβαζόταν, όταν χωρίς να έχει προηγηθεί το οτιδήποτε, ο παραπάνω άνδρας κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος της και άρχισε να της φωνάζει σε έντονο ύφος. Στην αρχή εκείνη δεν αντέδρασε θεωρώντας ότι αυτός θα υποχωρούσε, ωστόσο όταν οι πόρτες άνοιξαν, την περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Άρχισε να την σπρώχνει με μανία μέχρι που η γυναίκα έπεσε και βρέθηκε ξαπλωμένη καταγής να εκπλιπαρεί για βοήθεια. Μετά το αρχικό σοκ, ο κόσμος που περνούσε από το σημείο εκείνη τη στιγμή, έσπευσε να την γλιτώσει από τα χέρια του άνδρα και δεν χρειάστηκε παρά μόνο λίγα λεπτά μέχρι εκείνος να τραπεί επιτέλους σε φυγή από φόβο ότι θα βρει τον μπελά του.

Οι αστυνομικές Αρχές ανακοίνωσαν ότι εντόπισαν τον δράστη της αποτρόπαιας επίθεσης και πρόκειται για έναν 22χρονο άνδρα, τα στοιχεία του οποίου ταυτοποιήθηκαν από αυτόπτες μάρτυρες.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από BILD