Τρίτη 12 Μαΐου 2020

Μετρό Πειραιά: Αυτές είναι οι ημερομηνίες λειτουργίας των τριών πρώτων σταθμών.

Το μέγα πρόβλημα του Πειραιά και των γύρω δήμων τα τελευταία χρόνια είναι το μετρό και φυσικά το τραμ. Το μετρό Πειραιά και το τραμ Πειραιά, τα δύο αυτά έργα είτε από καθυστερήσεις λόγω έλλειψης χρημάτων είτε από άλλους παράγοντες έχουν πραγματικά γίνει ένα νέο γεφύρι της Άρτας μόνο που αντί να το φτιάχνουν ολημερίς στην Ήπειρο, τελικά το φτιάχνουν στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.
Καθυστερήσεις, προβλήματα, αρχαία, γέφυρες που είναι έτοιμες να πέσουν, γέφυρες που τελικά ήταν να πέσουν αλλά τελευταία στιγμή το μετάνιωσαν είναι το μόνιμο σκηνικό αντιπαράθεσης στον Πειραιά.
Όπως φαίνεται όμως ήρθε η ώρα και για να δούμε τελικά να φτάνουν τα βαγόνια του μετρό σε κάποιους απο τους γύρω δήμους του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας.

Πότε θα λειτουργήσουν οι σταθμοί, Αγία Βαρβάρας, Κορυδαλλού και Νίκαιας

Σύμφωνα λοιπόν με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών κ. Γιώργου Καραγιάννη θα πρέπει να αρχίσουν να πανηγυρίζουν οι κάτοικοι των δήμων γύρω απο το Πειραιά,. αφού όπως δήλωσε «μέχρι τον Ιούλιο θα είναι έτοιμοι και λειτουργικοί οι τρεις πρώτοι σταθμοί της επέκτασης του Μετρό προς Πειραιά δηλαδή, η Αγία Βαρβάρα, ο Κορυδαλλός και η Νίκαια, για να μπορούν να εξυπηρετηθούν οι πολίτες σε αυτές τις πυκνοκατοικημένες περιοχές».

Τώρα αν περιμένατε να διαβάσετε κάποιο νεώτερο για το μετρό και το τραμ στον Πειραιά, σας ενημερώνουμε ότι δεν θα το διαβάσετε.

Εδώ τα μέντιουμ δεν μπόρεσαν να προβλέψουν την πανδημία του κορονοϊού νομίζετε ότι θα το καταφέρουν για το μετρό και το τραμ του Πειραιά.
Δυσκολάκι……

newsblog.gr