Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

«Άφαντα» τα δρομολόγια Λάρισα – Θεσσαλονίκη με τον προαστιακό – Τι καταγγέλλουν επιβάτες.

Για ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα σχετικά με την έλλειψη δρομολογίων Λάρισα – Θεσσαλονίκη με τον προαστιακό, κάνουν λόγο με την καταγγελία τους στο onlarissa.gr, επιβάτες που χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο τρένο πολλά χρόνια τώρα και πρόκειται κυρίως για καθηγητές.
Καίτοι από τις 18 Μαΐου υπήρξε χαλάρωση των μέτρων εντούτοις τα δρομολόγια στην συγκεκριμένη διαδρομή είναι ελάχιστα σύμφωνα με την καταγγελία η οποία αναφέρει τα κάτωθι:

Είμαστε χρόνια επιβάτες, 200 και πάνω, προαστιακού λαρισα θεσ/νίκη.
Από Δευτέρα 18/5/20 ολοι μας νομίζαμε ότι και με την χαλάρωση των μέτρων αλλά και με την επαναφορά των καθηγητών θα βάλουνε αν όχι όλα άλλα τουλάχιστον κάποια παραπάνω δρομολόγια. Αντ’ αυτού εμβρόντητοι μαθαίνουμε ότι δεν θα μπει κανένα δρομολόγιο για Λάρισα Θεσσαλονίκη. Υπόψιν ότι έχουν κοπεί τα 9 από τα 11 ζεύγη από και προς Λάρισα.
Κάναμε υπομονή λόγω μέτρων αλλά ως εδώ. Ούτε ένα ενώ στην Αθήνα μπαίνουν και έξτρα, παίζουν με την νοημοσύνη μας, και αν δεν το πάρουν πίσω θα φθάσουμε και μέσω της ΟΛΜΕ μέχρι και την ΡΑΣ. Εντάξει το καταλαβαίνω η κίνηση είναι η μισή αλλά ακόμα και με την μισή αυτή κίνηση και με την αρίθμηση των θέσεων πως θα ταξιδέψει τόσος κοσμος; θα μας βρουν μπροστά τους γιατί δεν μπορεί 10 εργαζόμενοι με ετήσιες κάρτες και δεκάδες άλλοι με μηνιαίες και άνω κάρτες να πληρώνουν κανονικά αλλά να μετάκινούνται με το 1/6 των δρομολογίων που προστάζει η τραινοσε αν μη τι άλλο θα περίμενε κανείς από μια ιδιωτική εταιρία να προσέχει και να ανταμείβει τους χρόνιους πελάτες της. Θα σας παρακαλούσα να ακουστεί το πρόβλημά μας».
Επίσης, ακόμη μία αναγνώστρια απευθύνθηκε στην εφημερίδα μας ζητώντας να ενημερώσει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ τι μέλει γενέσθαι με τα δρομολόγια του προαστιακού Λάρισα – Λεπτοκαρυά, αναφέροντας τα εξής: «Η Τραινοσέ αναφέρει στο site της μόνο δύο δρομολόγια από Λάρισα προς Λεπτοκαρυά Πιερίας…..Ξέρει κάποιος αν τα δρομολόγια αυξήθηκαν ή αν αναμένεται να αυξηθούν;»

onlarissa.gr