Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Αρουραίοι όρμηξαν σε μηχανικό του μετρό στη Νέα Υόρκη και τον έστειλαν νοσοκομείο.

Ένας μηχανικός στο μετρό της Νέας Υόρκης χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όταν δέχτηκε επίθεση από δεκάδες αρουραίους.

Συγκεκριμένα, η νυχτερινή επιθεώρηση ασφαλείας ενός τούνελ στον υπόγειο σιδηρόδρομο της Νέας Υόρκης στράβωσε όταν ο Ράιαν Φίσερ βρέθηκε αντιμέτωπος με μια αγέλη εξαγριωμένων αρουραίων.
«Με αιφνιδίασαν, γιατί συνήθως βλέπεις έναν δυο αρουραίους που φεύγουν τρέχοντας όταν τους ρίχνεις επάνω τους τον φακό. Αλλά αυτοί δεν φάνηκαν να νοιάζονται» ανέφερε ο μηχανικός, σύμφωνα με τον ιστότοπο TodaysFive.

Στη συνέχεια αρκετά τρωκτικά ανέβηκαν στα πόδια του και προτού να έχει τον χρόνο να αντιδράσει, έφτασαν μέχρι στον σβέρκο του.

«Τότε άναψα τον φακό μου και κυριολεκτικά υπήρχαν αρουραίοι παντού. Περίπου 30 πήδηξαν επάνω μου και δεν έλεγαν να φύγουν» συνέχισε ο κ. Φίσερ.

Αφού έφτασε στον πλησιέστερο σταθμό, ο μηχανικός πήγε στο νοσοκομείο. Ευτυχώς, οι αρουραίοι του είχαν καταφέρει μόνο ελαφριά τραύματα.

Η επιθετική συμπεριφορά των τρωκτικών της Νέας Υόρκης εξηγείται από τις συνέπειες της πανδημίας του κορονοϊού, εξαιτίας της οποίας τα εστιατόρια είναι κλειστά και οι αρουραίοι δεν βρίσκουν αρκετά σκουπίδια για να φάνε.

Το αμερικανικό κέντρο πρόληψης και ελέγχου λοιμώξεων προειδοποιεί τους πολίτες να μην αφήνουν σκουπίδια έξω, να μαζεύουν τυχόν τρίμματα και να κλείνουν καλά τους κάδους.


sputniknews.gr