Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Άνδρας με κορωνοϊό έφτυσε κάποιον για να του πάρει τη σειρά και να βγάλει πρώτος εισιτήριο – Στη συνέχεια πέθανε μέσα στο τραίνο. Βίντεο

Το περιστατικό συνέβη σε εκδοτήριο τραίνων στην Ταιλάνδη και το κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας. Ένας άνδρας ο οποίος όπως αποδείχτηκε αργότερα ήταν άρρωστος με κορωνοϊό, πλησίασε έναν ανυποψίαστο άλλον άνδρα ο οποίος ήταν πρώτος στην ουρά και ετοιμαζόταν να βγάλει το εισιτήριο του για να μπει στο τραίνο.

Ο άνδρας με τον κορωνοϊό ο οποίος παραπατάει και ενδεχομένως να ψήνεται στον πυρετό, τον πλησιάζει και εντελώς ξαφνικά τον φτύνει.

 Ο άλλος άνδρας έκπληκτος κάνει στην άκρη και ο άνδρας με τον κορωνοϊό του παίρνει τη σειρά. Όπως έγινε γνωστό κι οι δυο άνδρες επιβιβάστηκαν στο τραίνο. 
Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού όμως ο άνδρας με τον κορωνοϊό άρχισε να έχει σπασμούς και να κάνει εμετούς ενώ πριν το τραίνο φτάσει σε κάποιον σταθμό ο άνδρας πέθανε. 
Οι υγειονομικές αρχές ακόμη δεν έχουν εντοπίσει τον άνδρα που δέχτηκε το φτύσιμο στο πρόσωπο προκειμένου να τον εξετάσουν και να τον βάλουν σε καραντίνα.
topontiki.gr


Βίντεο


Hot News Media