Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

Η κατασκευαστική εταιρία GD Infrastrutture ζητά από την ΕΡΓΟΣΕ να καταβληθούν 4,2 εκ. οφειλόμενα.



Με επιστολή της προς την ΕΡΓΟΣΕ η εταιρία GD Infrastrutture ζητά την πληρωμή οφειλομένων για κατασκευή έργου υποδομής της νέας σιδηροδρομικής γραμμής στο τμήμα Ψαθόπυργος – περιοχή Ρίου. 
Στην επιστολή της η εταιρία αναφέρει:

«Αξιότιμοι κύριοι, 

ενόψει της συνεχιζόμενης πρωτοφανούς δοκιμασίας που διέρχεται τόσο η τοπική κοινωνία του νομού Αχαϊας όσο και γενικότερα η χώρας μας, επανερχόμεθα για πολλοστή φορά τονίζοντας τώρα περισσότερο από ποτέ άλλοτε, την αναγκαιότητα της έγκρισης του 2OJ ΑΠΕ του έργου και της άμεσης πληρωμής των οφειλομένων εκτελεσμένων και εγκεκριμένων εργασιών ύφους ~ 4,2 εκ. C. Με τον τρόπο αυτό θα καταστεί δυνατόν να εξοφληθούν χωρίς άλλη καθυστέρηση οι οφειλές που δημιούργησε εξ αυτού του λόγου η εταιρεία μας στο προσωπικό της, καθώς και στους προμηθευτές και υπεργολάβους της, γεγονός που πλέον είναι απολύτως αναγκαίο δεδομένων των συνθηκών, καθώς οι ανάγκες όλων των εμπλεκόμενων έχουν μεγεθυνθεί. 
Το νέο αυτό αίτημά μας, αποτελεί και αίτημα όλων αυτών των συνεργατών μας που αναμένουν υπομονετικά τόσο καιρό την εκ μέρους σας λήψη απόφασης και τήρηση των συμβατικών σας υποχρεώσεων και οι οποίοι μας ζητούν επιτακτικά την ανάληψη πρωτοβουλιών και την υλοποίηση κινήσεων όπως η αποστολή της παρούσης επιστολής. 

Αναμένουμε τις άμεσες ενέργειές σας».