Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

Shallow Μετρό: VIral η γυναίκα που τραγούδησε στις αποβάθρες.

Shallow Μετρό: Η Σάρλοτ Όμπερι όπως αποκάλυψε είναι τραγουδίστρια και στον λογαριασμό της στο Instagram, μπορεί να δει κανείς βίντεο που ερμηνεύει εκπληκτικά μερικά πολύ γνωστά τραγούδια.


Shallow Μετρό: Viral έγινε μία γυναίκα που θέλησε να χρησιμοποιήσει το μετρό του Λονδίνου, όταν την σταμάτησε ένας κωμικός και της ζήτησε να ερμηνεύσει στίχους από το τραγούδι «Shallow» της Lady Gaga. Η Σάρλοτ Όμπερι περπατούσε αμέριμνη με τον καφέ της στο χέρι στις αποβάθρες του μετρό του Λονδίνου, όταν ο κωμικός Κέβιν Φρεσγουότερ, που κάνει συχνά αστεία και τα ανεβάζει στον λογαριασμό του στο Facebook, την σταμάτησε και της ζήτησε να τραγουδήσει μερικούς στίχους από το τραγούδι της Lady Gaga και του Μπράντλεϊ Κούπερ, «Shallow» της ταινίας «Ένα αστέρι γεννιέται».

Η γυναίκα, αρχικά ξαφνιάστηκε, αλλά χαμογελώντας συνέχισε να τραγουδά διστακτικά, συμπληρώνοντας τους στίχους που άφησε στην μέση ο κωμικός, που εντυπωσιάστηκε από τις φωνητικές της ικανότητες και της ζήτησε να πει μερικά ακόμη λόγια. «Ουάου, είσαι φοβερή» της λέει και προσθέτει: «Μήπως είσαι τραγουδίστρια;» με την γυναίκα να χαμογελά και να παραδέχεται πως τραγουδούσε σε γάμους, προτού συνεχίσει την διαδρομή της στο μετρό. Από την στιγμή που ανέβηκε το βίντεο στον λογαριασμό στο facebook του κωμικού, η γυναίκα, εκεί που είχε 5.000 ακόλουθους, συγκέντρωσε ξαφνικά, 38.000 με τον αριθμό να ανεβαίνει διαρκώς και πολλούς να την επευφημούν για τις μοναδικές φωνητικές της ικανότητες.Η Σάρλοτ Όμπερι όπως αποκάλυψε είναι τραγουδίστρια και στον λογαριασμό της στο Instagram, μπορεί να δει κανείς βίντεο που ερμηνεύει εκπληκτικά μερικά πολύ γνωστά τραγούδια.

https://www.instagram.com/p/B8wapHjnGSi/?utm_source=ig_embed

.alphafreepress.gr