Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Η Προαστιακή Σιδηροδρομική γραμμή Θεσσαλονίκη Σέρρες έγινε πραγματικότητα- Δείτε το πρόγραμμα του δρομολογίου και τις τιμές.

Η Προαστιακή Σιδηροδρομική γραμμή ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΕΡΡΕΣ, ένα πάγιο αίτημα, έγινε πραγματικότητα.
Από τη Δευτέρα 03.02.2020, ξεκινούν τη λειτουργία τους τα νέα δρομολόγια στη διαδρομή Θεσσαλονίκη – Σέρρες και αντίστροφα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του νομού Σερρών, που επιθυμούν να ταξιδέψουν από και προς τις Σέρρες.


Ειδικότερα, από 03.02.2020 και κάθε Δευτέρα ως Σάββατο, η αμαξοστοιχία 3631 θα αναχωρεί στις 07:38 το πρωί από τον Σ.Σ. Σερρών με προορισμό την Θεσσαλονίκη (με ώρα άφιξης 10:28) και ενδιάμεσους σταθμούς.

Αντίστοιχα, από 03.02.2020 και κάθε Κυριακή ως και Παρασκευή η αμαξοστοιχία 3632 θα αναχωρεί στις 18:45 το απόγευμα από τον Σ.Σ. Θεσσαλονίκης με προορισμό τον Σ.Σ. Σερρών (με ώρα άφιξης 21:41) και ενδιάμεσους σταθμούς.

Όσο αφορά την τιμολογιακή πολιτική:θα ισχύουν και εκπτώσεις για ειδικές ομάδες


Το κόστος από Θεσσαλονίκη είναι (κανονικό / επιστροφή) :
Κιλκίς 1,6 / 2,6
Ροδόπολις 3,5 / 5,6
Στρυμώνας 4,3 / 6,9
Σιδηρόκαστρο 4,3/ 6,9
Σέρρες 5,1/ 8,2


Ο διευθύνων σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ Καθηγητής Φίλιππος Τσαλίδης κατά την υπογραφή του μνημονίου με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή δήλωσε τα εξής:

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα συνεχίσει να εξυπηρετεί τις άγονες σιδηροδρομικές γραμμές τις χώρας μας αναλαμβάνοντας και την ευθύνη της αναβάθμισης των προσφερόμενων υπηρεσιών προς την ελληνική κοινωνία. Όπως γνωρίζετε έχουμε σε εξέλιξη ένα ισχυρό επενδυτικό πρόγραμμα σε τροχαίο υλικό, νέες τεχνολογίες, καθώς σε ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας, έτσι ώστε σύντομα να είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε πλήρως στις υψηλές απαιτήσεις των επιβατών μας. Το τραίνο πολύ σύντομα θα κερδίσει την θέση που του αξίζει στις επιλογές των ανθρώπων που ταξιδεύουν και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ δουλεύουμε καθημερινά για να πετύχουμε αυτόν τον στόχο»


 epiloges.tv