Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Το φανταστικό σόου του οίκου Moschino στο μετρό.

Μια ανεπάντεχη καθυστέρηση είχαν στο μετρό της Νέας Υόρκης και κανείς δεν ήξερε τον λόγο


Τα μοντέλα ξεκινούν να περπατούν μεσα στα βαγόνια, ήταν ξεκάθαρη η ρετρό άποψη που ήθελε να εκφράσει ο σχεδιαστής για την καινούργια χρονιά.
Μια ανεπάντεχη καθυστέρηση είχαν στο μετρό της Νέας Υόρκης και κανείς δεν ήξερε τον λόγο. Μετά όμως ήρθε το πρώτο Insta Story από τον διάσημο Ιταλό φωτογράφο μόδας Giampaolo Sgura που αποκάλυπτε για πιο λόγο γίνονταν όλα αυτά. Στην φωτογραφία λοιπόν τον είδαμε να δαγκώνει μια τεράστια κάρτα μετρό που επάνω έγραφε ''Moschino Card'' και καταλάβαμε πως εκεί θα λάμβανε χώρα το show του Jeremy Scott για τον οίκο Moschino, για την Pre-Fall 2020 συλλογή. Περιμένοντας λοιπόν με αγωνία για το τι θα ακολουθήσει, παρακολουθούμε κι άλλα γνωστά ονόματα τις showbiz - όπως το μοντέλο Soo Joo, τον Style Director Alex Badia, τη γνωστή τηλεπερσόνα Amanda Lepore και άλλους τόσους - να ανεβάζουν ασταμάτητα stories με το όλο τοπίο της αναμονής.

Καθώς τα μοντέλα ξεκινούν να περπατούν μεσα στα βαγόνια, ήταν ξεκάθαρη η ρετρό άποψη που ήθελε να εκφράσει ο σχεδιαστής για την καινούργια χρονιά. Γνωστός ο Jeremy με τα extra, μεγάλα και εντυπωσιακά κομμάτια, εδώ το πήρε ένα βήμα παραπέρα κάνοντας το oversized ακόμα πιο oversized.

Oversized, casual, εντυπωσιακά, puffy, chic, όλα τα έχει η νέα συλλογή του Moschino.
Είναι ξεκάθαρο πως για ακόμα μια φορά ο Jeremy Scott κλέβει την παράσταση.

Τεράστια puffy σακάκια σε χρωματισμούς μαύρου, κίτρινου, κόκκινου και με prints καμουφλάζ με το λογότυπο του οίκου να αναγράφετε με μεγάλα γράμματα, μεγάλες χρυσές αλυσίδες γύρω από τα μοντέλα να λάμπουν στην πασαρέλα συνδυασμένα με casual εμφανίσεις από αθλητικές φόρμες ή από denim outfits. Στη συνέχεια θα πρέπει να αναφερθούμε και στα oversized πουλόβερ με τον μεγάλο λαιμό αλλά και για το hoodies με την επιγραφή ''Moschino Couture'' δίνοντας συνέχεια στη logomania τάση.

Όσον αφορά τώρα για τις τσάντες απλά θα δείτε πως υπάρχουν από τις πιο μικρές όπου μπορείτε να τις τοποθετήσετε στον αστράγαλο σας, σε κανονικά μεγέθη σε δερμάτινο και χρωματισμούς του μαύρου, του χρυσού αλλά και με το λογότυπο του οίκου, τσάντες που θύμιζαν αναπτήρα και για τέλος αφήσαμε τα super μεγάλα backpacks που σίγουρα και κυριολεκτικά χωράνε και εμάς τους ίδιους μέσα. Επιπρόσθετες επιλογές μπορείτε να βρείτε σε δερμάτινα fanny packs εάν θέλετε να αντικαταστήσετε το παλιό σας. Στα υποδήματα, οι επιλογές θυμίζουν μποτάκια στυλ Timberland ή over the knee μπότες για δυναμικές εμφανίσεις.

Έντονα χρώματα και έντονα σχέδια, όπως μας έχει συνηθίσει ο οίκος.

Όπως έχετε καταλάβει εάν θέλετε να ξεφύγετε από τα στενά σας ρούχα για κάτι πιο casual street style φάση που σίγουρα θα κλέψει την παράσταση, μπορείτε να βρείτε τα πάντα μέσα από την καινούργια Pre-Fall 2020 συλλογή του Moschino. Για το τέλος ο creative director θέλησε να μας βάλει σε εντελώς ρετρό vibes με ένα group από χορευτές φορώντας της καινούργιες ρετρό φόρμες του οίκου να χορεύουν σε funky ρυθμούς.



Πηγή: must
kathimerini.com.cy/gr