Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Χριστουγεννιάτικο Δέντρο Ανάψαν οι Πρόσκοποι στο Πάρκο του ΟΣΕ.

Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο άναψαν Λυκόπουλα, πρόσκοποι γονείς και φίλοι του 6ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Καλαμάτας το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Συστήματος στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων στον χώρο του πατινάζ.
Το δέντρο το στόλισαν τα ίδια τα παιδιά με τη βοήθεια τον βαθμοφόρων, παράλληλα χριστουγεννιάτικα κεράσματα, προσκοπικά και χριστουγεννιάτικα τραγούδια έδωσαν γιορτινό τόνο στους παρευρισκόμενους αλλά και στους επισκέπτες του πάρκου όπου με χαρά αγκάλιασαν την γιορτή και συμμετείχαν σε αυτή.
Ο Αρχηγός Συστήματος Δημήτρης Τσερεφός έκανε μια αναδρομή των δράσεων της χρονιάς που φεύγει αλλά και ενημέρωσε για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς, τέλος ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές.
Αξίζει να σημειωθεί οτι οι πρόσκοποι έχουν συνεχή παρουσία όλο το χρόνο στο πάρκο αφού οι συγκεντρώσεις των τμημάτων πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο στα καφέ βαγόνια στο πατινάζ και παράλληλα γίνονται εκδηλώσεις ανοιχτές προς τον κόσμο όπως η εκδήλωση αυτή με σκοπό τη γνωριμία του προσκοπικού παιχνιδιού αλλά και την ανάδειξη του Πάρκου.


kalamatatimes.gr