Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

Καταγγελία - Πατρινοί πήραν το πούλμαν για Κινέτα και έπεσαν σε οδηγό χαρμάνι!

Κάπνιζε κατά τη διάρκεια της διαδρομής και μιλούσε στο κινητό - Έγινε αναφορά στο 1142
Καταγγελία κατά οδηγού λεωφορείου έγινε, σύμφωνα με πληροφορίες του patrasevents.gr στο 1142, από Πατρινούς που ταξίδευαν μέσω πούλμαν που είχε ναυλώσει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, κάνοντας το δρομολόγιο Κιάτο - Κινέτα, ώστε οι επιβάτες να πάρουν από εκεί το τραίνο και να μπουν στην Αθήνα, με προορισμό το "Ελευθέριος Βενιζέλος". 
Το θέμα σχετίζεται με τις αλλαγές που έχουν προκύψει από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ μετά τις καταστροφές που έγιναν στην Κινέτα. Το περιστατικό με τον οδηγό έγινε το πρωί της Τρίτης και ενώ οι επιβάτες είχαν πάρει το πούλμαν που είχε ναυλώσει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ από γνωστή ταξιδιωτική εταιρεία, προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο κόσμος, αφού το λεωφορείο της ίδιας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, δεν αρκούσε για να καλύψει από μόνο του τις ανάγκες. 
Το κακό για τους επιβάτες όμως που ταξίδεψαν από το Κιάτο στην Κινέτα ήταν ότι ο οδηγός, σύμφωνα με τις καταγγελίες, είχε μία αντιεπαγγελματική συμπεριφορά.
Άναψε τσιγαράκι την ώρα που οδηγούσε, μιλούσε στο κινητό του τηλέφωνο πάνω στο τιμόνι και παρά τις διαμαρτυρίες των επιβατών, συνέχιζε το... χαβά του. Εκτός αυτών, το πούλμαν καθυστέρησε να φτάσει και οι επιβάτες αναγκάστηκαν να πάρουν το επόμενο τρένο για να φτάσουν στο προορισμό τους.
Οι επιβάτες -εκ των οποίων και ορισμένοι από την Πάτρα- διαμαρτυρήθηκαν έντονα στις υπηρεσίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, πήραν το όνομα του οδηγού, έγραψαν την καταγγελία τους στο σχετικό μπλοκ, ενώ κάποιοι από αυτούς ενημέρωσαν το 1142, παίρνοντας την απάντηση ότι τα αρμόδια όργανα θα επιληφθούν επί του θέματος. 
Άλλωστε, οι φωτογραφίες που τράβηξαν από το εσωτερικό του πούλμαν και τις οποίες απέστειλαν στο patrasevents.gr τα λένε όλα. 

patrasevents.gr