Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

Πολυτελές ταξίδι με τρένο στην Ινδία.


Το πολυτελές τρένο στην Ινδία όχι μόνο σας μεταφέρει σε μέρη αλλά σας φέρνει εκεί με στυλ. Παρουσιάζοντας την απρόσκοπτη συγχώνευση ρομαντισμού μιας περασμένης εποχής με τη σύγχρονη φινέτσα, οι πολυτελείς σιδηροδρομικές διαδρομές στην Ινδία προσφέρουν μοναδικούς τρόπους για να εξερευνήσετε την αληθινή ουσία του ινδικού πολιτισμού.
Τα Ινδικά Πολυτελή Τρένα (ILT) είναι η πρώτη ταξιδιωτική πύλη ταξιδιού που συγκεντρώνει όλα τα πολυτελή τρένα που λειτουργούν στην Ινδία σε μια ενιαία πλατφόρμα.

Καλώς ήλθατε στα
ινδικά πολυτελή τρένα

Maharajas Express

Η τελευταία προσφορά πολυτελών τρένων στην Ινδία, Maharajas Express θεωρείται ότι είναι η απάντηση της Ινδίας στο Orient Express της Δύσης. Το Maharaja Express, που σηματοδότησε το 2010, προσφέρει 6 παν-ινδικές διαδρομές που διασχίζουν μερικά από τα πιο συναρπαστικά τοπία της Ινδίας και καλύπτουν μερικούς από τους πιο σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς σε ολόκληρη την Ινδία.

Ανεβαίνοντας από νοσταλγία και πολυτελή δροσιά, οι μαραθώνιες εκδρομές Maharajas Express σας μεταφέρουν πίσω σε μια εποχή κομψού ταξιδιού που θυμίζει το ρομαντισμό του Ινδικού Μαχαραγιά. Το τρένο θεωρείται ότι είναι η απάντηση της Ινδίας στο Orient Express της Δύσης. Το 2010, το πολυτελές τρένο Maharaja Express προσφέρει 6 παν-ινδικά δρομολόγια που διασχίζουν μερικά από τα πιο συναρπαστικά εδάφη της Ινδίας και καλύπτουν μερικούς από τους πιο σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς σε όλη την Ινδία.

Υπάρχουν 6 παν-ινδικές διαδρομές που προσφέρονται από το Maharajas Express, το οποίο περιλαμβάνει 1 δρομολόγιο περιήγησης σε χρυσό τρίγωνο που καλύπτει το Τζαϊπούρ, το Άγκρα και το Δελχί, καθώς και 3 πανοραμικές και 2 νότιες διαδρομές.

Το Maharajas Express θα μπορούσε να μεταφέρει συνολικά 84 επιβάτες σε καλαίσθητες καμπίνες που περιλαμβάνουν μια πλούσια προεδρική σουίτα που εκτείνεται σε ολόκληρο το όχημα. Υπάρχουν 2 εστιατόρια, ένα lounge bar εξοπλισμένο με βιβλιοθήκη και κατάστημα με σουβενίρ για να απολαύσετε τους επισκέπτες κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους.

Με τα δρομολόγια που συνθέτουν το καλαίσθητο μείγμα πολιτιστικής κληρονομιάς, πολιτισμών και αποκλειστικών εμπειριών εμπιστευτικών πληροφοριών, ένα ταξίδι στο Maharajas Express είναι ένα από τα πιο εκπληκτικά σιδηροδρομικά ταξίδια στον κόσμο. Από το βασίλειο της ερήμου του Ρατζαστάν μέχρι τους δυτικούς Ghats στη Μαχαράστρα και από τους ιερούς Ghats του Βαρανάσι μέχρι τους κλασικούς ναούς Khajuraho, κάθε μία από τις διαδρομές που προσφέρει η Maharajas Express είναι μια απόλαυση που σας την υπογράφη.

Ένα βασιλικό ταξίδι στο Maharajas Express επικαλύπτει τη νέα φυλή γνώστης της πολυτέλειας για ένα αξέχαστο ταξίδι.

Deccan Odyssey


Το τρένο της Deccan Odyssey εγκωμιάζεται για την παροχή πολυτελείας ταξιδιωτικών εμπειριών για τους επισκέπτες που θέλουν να μπουν στην υπέροχη ιστορία της Ινδίας. Ο προορισμός που περιλαμβάνεται στην παραμονή είναι του ινδικού κράτους του Μαχαράστρα. Μέσα στα πολυτελή τρένα στην Ινδία, η Odyssey Deccan προσφέρει μια πλούσια εμπειρία ιστορικής, πνευματικής, άγριας ζωής και πολιτιστικού πλούτου της Ινδίας.


Συσκευάστε τις τσάντες σας και δοκιμάστε το μεγαλείο του πρώην Βασιλείου της Μαράθα, πηγαίνοντας σε ένα από τα πολυτελή τρένα της Ινδίας, Deccan Odyssey. Οι 6 νέες διαδρομές είναι εξαιρετικά καλοσχεδιασμένες και σας οδηγούν σε μερικοούς  από τα πιο περιζήτητους προορισμούς στην Ινδία, τα οποία ήταν μέρος του Βασιλείου της Μαράθα μαζί με πολλά άλλα μέρη. Απολαύστε την εξερεύνηση αρχιτεκτονικών θαυμάτων, τις επισκέψεις σε λαϊκές θρησκευτικές τοποθεσίες, μνημεία και παραλίες, να απολαύσετε πλούσιο φαγητό, να παρακολουθήσετε πολιτιστικές παραστάσεις, να συναντήσετε την εξωτική πανίδα της περιοχής, να ψωνίσετε για εξωτικά αναμνηστικά και πολλά άλλα.


Ανακαλύψτε τη μαγεία των υφιστάμενων και πρόσφατα προστεθειμένων προορισμών καθώς και αξιοθέατα όπως το Aurangabad, το Goa, το Nashik, το Bijapur, το Sawai Madhopur, το Agra, το Sawai Madhopur, το Sasan Gir, το Kutch, το Hyderabad και πολλά άλλα. Όχι μόνο το μέρος των αξιοθέατων είναι μια αξέχαστη εμπειρία, αλλά η διαμονή σας στο Deccan Odyssey γεμίζει με υπηρεσίες και ανέσεις παγκόσμιας κλάσης. Η άψογη φιλοξενία που προσφέρεται στους φιλοξενούμενους είναι ένα ακόμη σημείο των ταξιδιών.

Το χρυσό άρμα


Παρθένες παραλίες, πάρκα άγριας φύσης και εκπληκτικές αρχιτεκτονικές και περιοχές παγκόσμιας κληρονομιάς, μαζί με πολιτιστικές εμπειρίες και εμπειρίες εμπιστοσύνης: Τα πολυτελή τρένα Golden Chariot ταξιδεύουν στην Ινδία για αυτό και πολλά άλλα.
Το Golden Chariot προσφέρει 2 γαστρονομικά πολυτελείς εκδρομές με τρένο στη Νότια Ινδία. Μια πρωτοβουλία του Karnakaka State Tourism Development Corporation (KSTDC), το Golden Chariot ταξιδεύει σε μια σειρά από τοποθεσίες παγκόσμιας κληρονομιάς, καταφύγιο άγριας ζωής, θεαματικά παλάτια και πολιτιστικά αξιοθέατα στις νότιες ινδικές πολιτείες της Καρνάτακας, της Κεράλα και του Ταμίλ Ναντού.
Αυτό το ινδικό τρένο πολυτελείας είναι εξοπλισμένο με ανέσεις τελευταίας τεχνολογίας όπως κλιματισμό, Wi-Fi internet, ζωντανή τηλεόραση και μπάνιο με μπάνιο. Το τρένο περιλαμβάνει επίσης 2 εστιατόρια, μπαρ και σαλόνι, γυμναστήριο και σπα.
Με εσωτερική διακόσμηση εμπνευσμένη από την αρχιτεκτονική Hoyasala και Mysore, αυτό το πολυτελές τρένο μεταφέρει τον επισκέπτη σε μια εποχή που περνούσε από το κομψό τρένο.
Χαλαρώστε στην ιδιωτικότητα της καμπίνας σας, ακόμη και όταν το πρωινό σας σερβίρεται κάθε πρωί. Ξυπνήστε σε διαφορετικό προορισμό κάθε μέρα, παρακολουθήστε το καρούλι τοπίου μέσα από το πανοραμικό παράθυρο καθώς ξεκινάτε ένα από τα πιο αξέχαστα chug σε προορισμούς στη Νότια Ινδία




.indianluxurytrains.com