Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Αυτό είναι το επτάστερο τρένο, βασιλικής χλιδής, που έφτιαξαν οι Ιάπωνες.

Το τρένο που μοιάζει να βγαίνει από ένα φουτουριστικό παραμύθι, είναι γεγονός! Χιλιάδες ευρώ για ένα ταξίδι με ανείπωτη χλιδή και παροχές επτάστερου resort.


Ονομάζεται Shiki Shima (σημαίνει "το νησί με τις τέσσερις εποχές") και προτείνει στους ταξιδιώτες να το επιλέξουν για μία μοναδική διαδρομή.
Βέβαια, οι ταξιδιώτες πρέπει να είναι ιδιαίτερα ευκατάστατοι , αφού πρέπει να πληρώσουν 750.000-900.000 γιέν, ποσό που αντιστοιχει σε 6.000 έως 7.250 ευρώ!
Έχει 10 βαγόνια duplex, μπάνια, κρεβατοκάμαρες, μπαρ, εστιατόριο και δημόσιους χώρους μεγάλης πολυτέλειας. Τα υπνοδωμάτια είναι 17, με ξεχωριστές τις 3 Deluxe σουίτες.
Έχει σχεδιαστεί από σχεδιαστή αυτοκινήτων, που έχει συμμετάσχει στις ομάδες που δημιούργησαν μοντέλα των Porsche, Ferrari και Maserati και μπορεί να φιλοξενήσει ως και 34 ταξιδιώτες.
Η πολυτέλεια βρίσκεται παντού: πιάνο, σεφ, μπάρμεν, χαλιά και ακριβοί καναπέδες, ξύλινα χωρίσματα, τζάκια, φουτουριστικά παράθυρα και θέα που κόβει την ανάσα στη διαδρομή. Το Shiki-shima μοιάζει περισσότερο με ένα πολυτελές ξενοδοχείο και όποιος μπορεί να το πληρώσει θα ταξιδέψει από το Τόκιο ως το νησί Hokkaido για 4 ημέρες ή ως την Φουκουσίμα και τα περίχωρα για 2 ημέρες.
Το πρώτο ταξίδι έγινε τον Μάιο του 2017 




thetoc.gr