Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Βρετανία: Ζευγάρια έκαναν αίθουσα χορού ένα... βαγόνι -Αρχισαν να χορεύουν μέσα στο τρένο.

ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ

Ένα πρωτότυπο θέαμα, που σίγουρα έκανε τη διαδρομή τους πιο ευχάριστη, αντίκρισαν οι επιβάτες ενός τρένου στη Βρετανία.
Συγκεκριμένα, όσοι επέβαιναν στο τρένο από το Farringdon προς το East Croydon στο Λονδίνο, απόλαυσαν τον χορό τριών ζευγαριών, τα οποία μετέτρεψαν το βαγόνι σε αίθουσα… χορού.

Το πολύ όμορφο στιγμιότυπο κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο, ο Christof Niklaus, ο οποίος ενθουσιάστηκε και θέλησε να το μοιραστεί μέσω Twitter. Η διαφορετική αυτή «παράσταση», έλαβε χώρα λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 23ης Νοεμβρίου.

«Είδα αυτό στο τρένο, επτά λεπτά πριν τα μεσάνυχτα και θεώρησα ότι είναι υπέροχο γι’ αυτό και το τράβηξα βίντεο», ανέφερε ο ίδιος. Σε αυτό βλέπουμε τα τρία ζευγάρια να χορεύουν και να κάνουν φιγούρες μέσα στο βαγόνι.

Πολλοί ήταν οι χρήστες του Twitter που σχολίασαν θετικά κάτω από το βίντεο, λέγοντας πως «είναι υπέροχο και πως αυτό δεν είναι κάτι που βλέπεις κάθε μέρα». Ωστόσο, υπήρξαν και αυτοί που δεν το θεώρησαν και τόσο σωστό, αλλά αντίθετα επικίνδυνο, καθώς δεν πρέπει να είμαστε όρθιοι χωρίς λόγο μέσα στο τρένο, ενώ αυτό κινείται.

Άλλοι πάλι υποστήριξαν ότι τα ζευγάρια προχώρησαν σε αυτή την κίνηση για να εντυπωσιάσουν. «Εντάξει, σας είδαμε, μπορούμε απλά να συνεχίσουμε με τις ζωές μας τώρα;», ανέφερε κάποιος χαρακτηριστικά.

Πηγή: iefimerida.gr