Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

Τραμ : Ξεκίνησαν τα δοκιμαστικά δρομολόγια προς Πειραιά.

Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες των περιοχών της επέκτασης, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ΣΤΑΣΥ, πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να διευκολύνουν τη διέλευση των οχημάτων, προκειμένου η δοκιμαστική λειτουργία να ολοκληρωθεί επιτυχώς και να αρχίσει η εμπορική λειτουργία το συντομότερο δυνατόν.
Ξεκίνησαν χθες, Πέμπτη, τα δοκιμαστικά δρομολόγια του τραμ προς Πειραιά.

Τα δρομολόγια

Σύμφωνα με τη ΣΤΑΣΥ τα οχήματα των γραμμών 3 «Θουκυδίδης» (Ασκληπιείο Βούλας – Σ.Ε.Φ.) και 4 «Αριστοτέλης» (Κασομούλη – Σ.Ε.Φ.) μετά τη στάση «Νέο Φάληρο» θα κατευθύνονται προς τη στάση «Γήπεδο Καραϊσκάκη» (αντί Σ.Ε.Φ.), όπου και θα αποβιβάζουν τους επιβάτες.

Οι αποβιβαζόμενοι, μέσω της υπόγειας διάβασης, θα κατευθύνονται είτε αριστερά προς το σταθμό «Φάληρο» της Γραμμής 1 του Μετρό (πρώην ΗΣΑΠ) και το Γήπεδο Καραϊσκάκη, είτε δεξιά προς το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Στη στάση «Γήπεδο Καραϊσκάκη», τα οχήματα δεν θα παραλαμβάνουν επιβάτες και θα συνεχίζουν κενά, κινούμενα στην επέκταση της γραμμής προς Πειραιά, ενώ επιστρέφοντας στη στάση «Σ.Ε.Φ.» θα παραλαμβάνουν επιβάτες με προορισμό τις στάσεις «Ασκληπιείο Βούλας» και «Κασομούλη».

Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες των περιοχών της επέκτασης, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ΣΤΑΣΥ, πρεπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να διευκολύνουν τη διέλευση των οχημάτων, προκειμένου η δοκιμαστική λειτουργία να ολοκληρωθεί επιτυχώς και να αρχίσει η εμπορική λειτουργία το συντομότερο δυνατόν.

tovima.gr