Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Τον πέταξαν στις γραμμές του μετρό επειδή προσπάθησε να σώσει ανάπηρη από ληστεία.

Έχασε τη ζωή του σε ηλικία 30 ετών

Ένας άνδρας στη Γερμανία έχασε τη ζωή του σε ηλικία 30 ετών, το βράδυ της Τρίτης (29/10) προς Τετάρτη (30/10), στο Βερολίνο, όταν τον έσπρωξαν και έπεσε στις γραμμές του μετρό, ενώ επιχειρούσε να εμποδίσει μια ομάδα ανδρών να επιτεθεί εναντίον μιας γυναίκας σε αναπηρικό αμαξίδιο.
Όπως έγινε γνωστό από τη γερμανική Δικαιοσύνη και τα ΜΜΕ της χώρας, γύρω στα μεσάνυχτα, οι άγνωστοι έσπρωξαν το θύμα στις γραμμές, την ώρα που έφθανε ένας συρμός του μετρό, ο οποίος τον παρέσυρε. Ο άτυχος Ιρανός εγκλωβίστηκε μεταξύ του συρμού και της αποβάθρας.


Οι διασώστες μάταια επιχείρησαν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες, σύμφωνα με την Εισαγγελία της γερμανικής πρωτεύουσας και όπως μεταφέρει το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο δράστης ή οι δράστες είχε/είχαν ήδη φύγει από το σημείο πριν φτάσει εκεί η Αστυνομία. Σύμφωνα με την Εισαγγελία, οι ακριβείς συνθήκες του διαπληκτισμού ερευνώνται.

Πάντως, βάσει των εφημερίδων Berliner Zeitung και Bild, ο άτυχος άνδρας συνόδευε μια γυναίκα που βρισκόταν σε αναπηρικό αμαξίδιο και προσπάθησε να αποτρέψει τους δράστες να επιτεθούν εναντίον της για να τη ληστέψουν. Κατόπιν, οι δράστες στράφηκαν εναντίον του Ιρανού και τον έσπρωξαν στις ράγες.

e-daily.gr