Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Συνεχίζεται η άλωση: Αλλοδαποί έκλεισαν (και) τον σταθμό της Μαλακάσας επειδή δεν θέλουν να πληρώσουν εισιτήριο!

Η άλωση της χώρας από τους παράνομους μετανάστες οι οποίοι εισέρχονται με το έτσι θέλω και στη συνέχεια προκαλούν προβλήματα και φθορές, συνεχίζεται. 

Τελευταίο περιστατικό η κατάληψη των γραμμών του τρένου στον σταθμό της Μαλακάσας όπου πραγματοποιείται αυτή την ώρα κι έχει παραλύσει το σιδηροδρομικό δίκτυο.
Αυτή είναι η δεύτερη κατάληψη σιδηροδρομικού σταθμού μέσα σε δύο 24ωρα καθώς χθες είχαμε την «πολιορκεία» του Σταθμού Λαρίσης.

Θα επέμβει κανείς;

Οι περίπου 300 παράνομοι μετανάστες διαμαρτύρονται ως συνέχεια του χθεσινού συμβάντος στον Σταθμό Λαρίσης στην Αθήνα, όταν είχαν καταλάβει τη γραμμή του τρένου και ζητούσαν να μεταφερθούν στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.
Αλλοδαποί κάθε ηλικίας, ακόμα και μικρά παιδιά, βρίσκονταν στις ράγες, υποχρεώνοντας την ΤΡΑΙΝΟΣΕ να σταματήσει τα δρομολόγια των τρένων.
Νωρίτερα ένα τρένο κατάφερε να προσεγγίσει τον σταθμό με χαμηλή ταχύτητα και να αποβιβαστούν οι επιβάτες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους λόγους της διαμαρτυρίας που έχουν καταλάβει τη γραμμή του τρένου στη Μαλακάσα είναι και το ότι πλέον πρέπει να πληρώνουν αντίτιμο για να ταξιδεύουν, ενώ οι ίδιοι θεωρούσαν πως έχουν ένα προνομιακό καθεστώς όσον αφορά τα εισιτήρια.

Με λίγα λόγια θεωρούν πως τους χρωστάμε κι από πάνω.

Αν κρίνουμε με τα μέχρι τώρα συμβάντα, μάλλον θα περάσει το δικό τους και για άλλη μια φορά θα αναγκαστούν να πληρώσουν τα σπασμένα οι Έλληνες πολίτες...

pronews.gr
.