Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Κλόουν «τρομοκράτησε» το μετρό της Νέας Υόρκης - Βίντεο


Ένας άντρας ντυμένος ως ο ανατριχιαστικός χαρακτήρας κλόουν Pennywise από την βασισμένη στο διάσημο μυθιστόρημα τρόμου του Stephen King «It» ταινία εμφανίστηκε την Παρασκευή στο μετρό της Νέας Υόρκης.
Ο περίεργος κλόουν κρατούσε το ίδιο αποτρόπαιο ερυθρό μπαλόνι όπως στην αρχική ιστορία και στην συνέχεια ανέφερε τη φρικτή φράση του χαρακτήρα: «We all float down here».

Ο ταχυδακτυλουργός Alejandro Torres, 25 ετών, δήλωσε στην NY Post ότι η σύντομη βόλτα του μέσα από ένα τρένο του μετρό στο Μανχάταν την Παρασκευή ήταν αρκετή για να «καθαρίσει» σχεδόν ολόκληρο το βαγόνι.

«Όταν επιβιβάστηκα για πρώτη φορά, όλοι ήταν φρικαρισμένοι», ανέφερε ο Torres, σύμφωνα με την NY Post.

Ο ταχυδακτυλουργός ανέφερε στη NY Post ότι επέστρεφε από βιντεοσκόπηση στο σπίτι του στο Μπρούκλιν όταν αποφάσισε να φορέσει το κοστούμι του Pennywise για την διαδρομή με το μετρό. Ένας επιβάτης τον κινηματογραφούσε μέσα στο τρένο.

Ο Torres έχει επίσης αντιγράψει την ανατριχιαστική φωνή και μιμείται τον απόκοσμο κλόουν. «Έχω δει την ταινία [...] Την επανεξέτασα νωρίτερα αυτή την εβδομάδα για να ακούσω [...] τη φωνή προκειμένου να την καταλάβω», δήλωσε ο Torres, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η NY Post.

sputniknews.gr