Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

Η μαμά αναγκάστηκε να θηλάσει το γιο της στο πάτωμα του τρένου όταν κανείς δεν της πρόσφερε κάθισμα!

 Μια μαμά του Ηνωμένου Βασιλείου δήλωσε ότι αναγκάστηκε να θηλάσει τον 1χρονο γιο της στο πάτωμα ενός βρώμικου τρένου - επειδή δεν προσφέρθηκε ούτε ένας επιβάτης να της δώσει μια θέση, σύμφωνα με έκθεση αναφοράς.
Η Sophie Molineux, το παιδί της Chester Moore και ο συνεργάτης Rob Moore κατευθύνονταν από Shropshire προς Ludlow για μια οικογενειακή βόλτα την Τρίτη, όταν δεν μπορούσαν να βρουν κάθισμα στο γεμάτο τραίνο, δήλωσε ο Molineux στο The Mirror .

Έφτασαν στις 11:40 π.μ. και κανένας από τους δεκάδες επιβάτες - συμπεριλαμβανομένων εκείνων στις θέσεις προτεραιότητας που προορίζονταν για άτομα με αναπηρία, έγκυες, άνω των 65 ετών ή με παιδί κάτω των 3 ετών - σηκώθηκε για τη Σόφι, είπε.

Ο Τσέστερ ήταν πεινασμένος - και η νεαρή μαμά αναγκάστηκε να καθίσει σε μια γωνία στο πάτωμα του αμαξοστοιχίας και να τον ταΐσει. Οι επιβάτες έβρισκαν δικαιολογίες για να μη χάσουν την θέση τους.

«Ήμουν τόσο συγκλονισμένη», είπε στην εφημερίδα. "Υπήρχαν περίπου 50 άτομα στη μεταφορά και κανένα άτομο δεν κουνήθηκε". 

Η Sophie είπε στην έξοδο που θηλάζονταν για περισσότερο από ένα χρόνο και δεν είχε ποτέ τέτοιο πρόβλημα πριν.
 «Θελω να πιστεύω ότι οι άνθρωποι θα είναι  λίγο πιο προσεκτικοί στο μέλλον και θα δίνουν μια θέση σε ένα παιδί"

nypost.com