Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Αυτοκτονία στο Μοσχάτο: Η τροπή που παίρνει η υπόθεση της 14χρονης

Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για τη μαθήτρια που έπεσε στις γραμμές του ΗΣΑΠ


Μια τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο όπου λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι μία μαθήτρια 14 χρονών έπεσε στις γραμμές του τρένου με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Οι πρώτες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας κάνουν λόγο ότι η 14χρονη οδηγήθηκε στην αυτοκτονία λόγω ερωτικής απογοήτευσης

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το κορίτσι φέρεται να είχε ερωτική σχέση με άντρα πολύ μεγαλύτερό της γύρω στα 43, ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ, εν άγνοια της οικογένειας της.

Όταν πριν από λίγες ημέρες εκείνοι το έμαθαν την πίεσαν να διακόψει και κατήγγειλαν τον 43χρονο στην αστυνομία για αποπλάνηση ανήλικης. Ο 43χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου του απαγόρευσαν την επικοινωνία με τη μαθήτρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή η συνθήκη φέρεται να οδήγησε σε καβγάδες και οι γονείς να απαγορεύσουν στο παιδί κάθε επαφή με τον άνδρα.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, σύμφωνα με όσα τόνισαν αυτόπτες μάρτυρες σε αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο, η κοπέλα περίμενε ήρεμη με τον υπόλοιπο κόσμο, και ξαφνικά έπεσε στο κενό.

newsbeast.gr