Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Το τρένο που σε πηγαίνει στο Μάτσου Πίτσου με cocktail.

Το Cocktail Train της Inca Rail σου υπόσχεται μια διαδρομή ως το Μάτσου Πίτσου με άφθονο αλκοόλ.

Το Μάτσου Πίτσου αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς και αγαπημένους προορισμούς των ταξιδιωτών σε όλο τον κόσμο. Εάν το εξωτικό αυτό μέρος βρίσκεται στη wish list σου, δεν έχεις να κάνεις πολλά.
Αρκεί να ετοιμάσεις βαλίτσες και να κλείσεις εισιτήρια για μια μοναδική εμπειρία. Και μιας που λέμε για εισιτήρια, πριν οργανώσεις μια από τις κλασσικές εκδρομές για εκεί, τι λες να πας με το Cocktail Train;


Κι όμως είναι αυτό που μόλις κατάλαβες! Το Cocktail Train ανήκει στην Inca Rail και σε πηγαίνει ως το Μάτσου Πίτσου με το αγαπημένο σου cocktail. Το συγκεκριμένο τρένο δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τα αντίστοιχα τρένα σοκολάτας της Ελβετίας και μπύρας της Αμερικής. Το Cocktail Train θα σε μεταφέρει στην πόλη των Ίνκας προσφέροντάς σου άφθονο αλκοόλ και νόστιμα σνακ.


Η δημοφιλής σιδηροδρομική εταιρεία του Περού αποφάσισε να ευχαριστήσει για ακόμα μια φορά τους επιβάτες της, δημιουργώντας αυτό το νέο τρόπο μεταφοράς. Στο Cocktail Train θα κάνεις ένα διαφορετικό ταξίδι από τα συνηθισμένα! Μόλις επιβιβαστείς, θα μπορέσεις να επισκεφτείς το Observatory Lounge, το οποίο είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα ποτά και φυσικά το τοπικό διάσημο cocktail Pisco Sour και διαθέτει ζωντανή μουσική. Ακόμα, θα μπορέσεις να γευτείς παραδοσιακές και gourmet γεύσεις με υλικά που προέρχονται από τις Άνδεις.


Μπορεί τα cocktails στο τρένο να κλέψουν την προσοχή σου, όμως και η διαδρομή μέχρι το Μάτσου Πίτσου δε θα σε αφήσει ασυγκίνητο. Το ταξίδι ξεκινά από το llantaytambo (72 χλμ βορειοδυτικά του Cusco) και καταλήγει στο Μάτσου Πίτσου. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 1.5 ώρα και δεν κάνει καμία στάση.


Εάν ψήθηκες ήδη για ένα ταξίδι με το Cocktail Train, μπορείς να εξασφαλίσεις το εισιτήριό σου ΕΔΩ.Αργυρώ Ντόκα
itravelling.gr