Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Συνάντηση του Π. Ψωμά και αντιπροσωπείας του “σπιράλ” για το τρένο


Συνάντηση με τον προϊστάμενο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ. Χρήστο Οικονόμου είχε αντιπροσωπεία του “σπιράλ” με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων Πέτρο Ψωμά, προκειμένου να ενημερωθούν και να μιλήσουν σχετικά με την πορεία των εργασιών και τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά τη νέα σιδηροδρομική γραμμή.
Όπως δήλωσε ο Πέτρος Ψωμάς η διέλευση του τρένου από την πόλη και από το λιμάνι της ταυτίζεται απόλυτα με την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου καθώς και με τη συνολική ανάπλαση της παραλιακής ζώνης "που είναι ένα στοίχημα για την Πάτρα του μέλλοντος".
Από την πλευρά του ο κ. Οικονόμου ενημέρωσε την αντιπροσωπεία του “σπιράλ” για τις εργολαβίες που είναι σε εξέλιξη τόσο για τη σιδηροδρομική γραμμή από τον Ψαθόπυργο μέχρι το Ρίο και την Κανελλοπούλου, καθώς και για τον προαστιακό προς Κάτω Αχαΐα, που αναμένεται να λειτουργήσει μέχρι το καλοκαίρι.

Τον υποψήφιο Δήμαρχο Πέτρο Ψωμά συνόδευε αντιπροσωπεία του συνδυασμού, αποτελούμενη από τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους Εύα Αθανασοπούλου, Ανδρέα Κοσμάτο, Χάρη Παπαχριστόπουλο και Αθηνά Σουγλέρη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των επισκέψεων και επαφών του “σπιράλ” με εκπροσώπους φορέων της πόλης.

thebest.gr