Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Πάτρα: Απαντήσεις καλείται να δώσει ο Βούρδας για τα έργα του τρένου.

Με ενδιαφέρον αναμένουν οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής, από τον Άγιο Βασίλειο μέχρι και τον Καστελόκαμπο, τα όσα θα ακούσουν από τον γ.γ. Μεταφορών και Επικοινωνιών Θάνο Βούρδα, που μεθαύριο Τετάρτη, θα βρεθεί στην περιοχή τους και να συνομιλήσει μαζί τους στα γραφεία της Εταιρείας Προστασίας Τοπίου και Περιβάλλοντος Ρίου, για τα προβλήματα που σχετίζονται με την έλευση του τρένου στην Πάτρα και τις εργασίες που θα εκτελεστούν!

Αναλυτικά, ο Θάνος Βούρδας, θα συμμετάσχει σε ανοιχτή συζήτηση το απόγευμα ώρα 6:00 μ.μ., στα γραφεία του Συλλόγου στην Αγ. Γεωργίου, για τη Νέα Σιδηροδρομική Γραμμή Κιάτο-Ρίου και θα δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα των κατοίκων τις εργασίες κατασκευής αλλά και λειτουργίας του τμήματος από τον Ψαθόπυργο έως το Ρίο, τη μελέτη του υπολοίπου τμήματος από το Ρίο μέχρι τον Αγ. Διονύσιο και την παράλληλη λειτουργία του υφιστάμενου Προαστιακού.

Μαζί του θα βρίσκονται και υπεύθυνοι της ΕΡΓΟΣΕ, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις μελέτες και τα σχέδια του έργου.

Επίσης αναμένεται να συζητηθεί και το θέμα που έχει ανακύψει με το αίτημα των κατοίκων για την διατήρηση του παλαιού λιθόκτιστου διατηρητέου κτιρίου (σταθμός) του ΟΣΕ στο Ρίο αλλά και του περιβάλλοντα χώρου.

achaianews.gr