Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

"Εξ ολοκλήρου ανακατασκευή της τοιχοποιίας στην αποθήκη του ΟΣΕ στο λιμάνι".

Την εξ ολοκλήρου ανακατασκευή, και όχι τη διατήρηση της τοιχοποιίας της αποθήκης του ΟΣΕ στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, αποφάσισε η Δημοτική Αρχή.


Το συγκεκριμένο κτίριο υπέστη μεγάλες ζημιές, όταν το περασμένο Σάββατο, λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή, μεγάλο τμήμα της πρόσοψης, κατέρρευσε ευτυχώς χωρίς να προκληθεί κάποιος τραυματισμός, ή κάποια υλική ζημιά σε διερχόμενο όχημα.

τα φερτά υλικά έχουν ήδη απομακρυνθεί ενώ παράλληλα, έχει περιφραχτεί ο χώρος για την ασφάλεια των πολιτών.
Χορηγούμενη

Μάλιστα, ήδη έχει γίνει αυτοψία στο χώρο από την Πολεοδομία ενώ έχει ενημερωθεί τόσο η Επιτροπή Ετοιμόρροπων Κτιρίων της Περιφέρειας, όσο και η ΓΑΙΑΟΣΕ, ως ιδιοκτήτρια εταιρία του κτιρίου, καθώς ο Δήμος είναι μισθωτής των αποθηκών, εξηγεί ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιώργος Κουκουράβας.

“Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα προκύψει το πόρισμα της Επιτροπής Ετοιμορρόπων Κτιρίων. Εμείς μέσα στην εβδομάδα, θα περάσουμε από οικονομική επιτροπή τα επικαιροποιημένα έγγραφα και την Εγγυητική Καλής Εκτέλεσης που μας έχει προσκομίσει ο προσωρινός ανάδοχος, ώστε να προχωρήσουμε μετά στην ανάδειξη του οριστικού αναδόχου“, επισημαίνει ο Αντιδήμαρχος.


 


 Νίκος Τσακιρόπουλος
evros24.gr