Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

Σας ευχαριστώ όλους σας από καρδιάς για τις όμορφες και συγκινητικές ευχές σας.

Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω προς όλους σας ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα πολλά και συγκινητικά μηνύματα που μας στείλατε, αλλά και τα τηλεφωνήματα που δεχθήκαμε, τόσο για τις γιορτές των Χριστουγέννων όσο και για την ονομαστική μας εορτή. 
(Είναι αδύνατο να σας ευχαριστήσω όλους έναν-έναν ονομαστικά και αυτό γίνεται αντιληπτό γιατί). 

Να ευχαριστήσω λοιπόν τους συναδέλφους εν ενεργεία και συνταξιούχους σιδηροδρομικούς, τα πρώην και νυν Διευθυντικά στελέχη του ΟΣΕ, του βουλευτές και πολιτευτές της Θεσσαλονίκης, τους φορείς της αυτοδιοίκησης, τους Συλλόγους , τους συνδικαλιστές, τους φίλους δημοσιογράφους καθώς και τους δεκάδες φίλους των «Σ.Ν.» που με τα συγκινητικά μηνύματα τους που μας έστειλαν μας δίνουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε αυτό το δύσκολο μεν αλλά καλό αγώνα που δίνουμε στον τομέα της ενημέρωσης. Τέλος να ευχαριστήσω και εκείνους τους αναγνώστες μας που με την δίκη τους βοήθεια κατορθώνουμε να έχουμε πληρέστερη ενημέρωση και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό.


Μερικά από τα μηνύματα

Αγαπητέ Χρήστο !
-Σου εύχομαι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεία και πάντα μπροστάρης στην σιδηροδρομική ενημέρωση !

-Με αφορμή την εορτή των Χριστουγέννων και ονομαστική σας εορτή, σας ευχόμαστε ολοψύχως Χρόνια Πολλά και ο Θεός να σας χαρίζει, υγεία, ευτυχία και δύναμη να καλύπτετε τα πολλά σιδηροδρομικά χιλιόμετρα με πολλά και όμορφα ρεπορτάζ! Χρόνια Πολλά!

-Σας εύχομαι χαρούμενα Χριστούγεννα και δημιουργικό το 2019.


Πάντα επιτυχίες στην προσπάθεια σας με το ιδιαίτερα επιτυχημένο website σας. 


Σας ευχαριστώ όλους σας από καρδιάς για τις υπέροχες ευχές σας και σας αντεύχομαι τα καλύτερα για εσάς και τις οικογένειες σας.
Χρόνια σας Πολλά 

Με εκτίμηση 
Χρήστος Γιαννακίδης