Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή λόγω εργασιών από την Αττικό Μετρό.


Θα έχουν 24ωρη διάρκεια

Από την Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 από τις 07:00 το πρωί θα εκτελεστούν έκτακτες εργασίες αποκατάστασης ασφαλτοτάπητα σε τμήματα της οδού Εγνατίας του Δήμου Θεσ/νίκης από την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. / Κοινοπραξία ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Οι εν λόγω έκτακτες εργασίες θα έχουν 24ωρη διάρκεια. Κατά τη διάρκεια των εν λόγω έκτακτων εργασιών θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Σύμφωνα με την Αστυνομία:

Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς δυτικά της οδού Εγνατίας, από τη συμβολή της με την οδό Πρασακάκη έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Μητροπολίτου Γενναδίου.

Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο βόρειο τμήμα της οδού Αγίας Σοφίας στη συμβολή της με την οδό Εγνατία (ρεύμα προς δυτικά).

Θα μετατραπούν σε αδιέξοδα τα τμήματα των οδών Πλάτωνος και Μενέλαου Μπακατσέλου, από τη συμβολή τους με την οδό Ιουστινιανού έως τη συμβολή τους με την οδό Εγνατία (ρεύμα προς δυτικά). Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Πατριάρχου Διονυσίου, Ιουστινιανού, Μητροπολίτου Γενναδίου και των γύρω δρόμων της περιοχής.

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Εγνατία, στο ρεύμα πορείας προς Δυτικά θα διεξάγεται με προσωρινή αντιδρόμηση της αριστερή λωρίδας κυκλοφορίας του ρεύματος πορείας προς Ανατολικά, ελάχιστου πλάτους τριών (03) μέτρων.

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Εγνατία, στο ρεύμα πορείας προς Ανατολικά θα διεξάγεται από τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του ίδιου ρεύματος πορείας, ελάχιστου πλάτους τριών (03) μέτρων.

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας από την Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα ληφθούν μέτρα τροχαίας.

Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση από την Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης και τις υποδείξεις των τροχονόμων, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακής συμφόρησης.

life-events.gr