Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Ρωσία: Φοιτήτρια ρίχνει χλωρίνη σε άνδρες στο μετρό: Δείτε το βίντεο.

Αποτέλεσμα εικόνας για Φοιτήτρια ρίχνει χλωρίνη σε άνδρες στο Î¼ÎµÏ„ÏÏŒΗ νεαρή Άννα είναι γνωστή για τις προκλητικές της πράξεις


Μια 20χρονη θέλησε να ξεκινήσει μια «καμπάνια» για να αντιμετωπίσει του άνδρες που κάθονται με ανοιχτά πόδια στο μετρό. Πως; Ρίχνοντάς τους χλωρίνη!

Η νεαρή όπως φαίνεται και στο βίντεο, μπαίνει στο μετρό στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας και «λούζει» τους άνδρες που κάθονται με αυτόν τον τρόπο.

«Το διάλυμα που χρησιμοποιώ είναι 30 φορές πιο συμπυκνωμένο σε σχέση με αυτό που χρησιμοποιούν οι νοικοκυρές. Μπορεί να "φάει" τα χρώματα μέσα σε λίγα λεπτά και να αφήσει ανεξίτηλους λεκέδες» υποστηρίζει η 20χρονη.

Η νεαρή Άννα είναι γνωστή για τις προκλητικές της κινήσεις καθώς στο παρελθόν επιχείρησε να συγκεντρώσει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας όταν έδειξε σε κοινή θέα τα εσώρουχά της σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσει την προσοχή στο θέμα της νομοθεσίας κατά όσων σηκώνουν τις φούστες των γυναικών στη Ρωσία.

Ρωσικά ΜΜΕ, πάντως, υποστηρίζουν ότι τα βίντεο που δείχνουν την 20χρονη να πετάει τη χλωρίνη στα αρσενικά θύματά της είναι κατασκευασμένα και ότι η Άννα χρησιμοποιεί ηθοποιούς.

Η ίδια διαψεύδει τους ισχυρισμούς αυτούς και προσθέτει ότι κανείς μέχρι στιγμής δεν την έχει μηνύσει για την καμπάνια.


dokari.gr