Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Ροδόπη: Σκληρές εικόνες μετά από σιδηροδρομικό δυστύχημα – Ένας νεκρός και μία σοβαρά τραυματισμένη γυναίκα .Το τρένο παρέσυρε το αυτοκίνητο και το διέλυσε. Αποκαλυπτικές εικόνες στο σημείο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στη Ροδόπη...

Φοβερό σιδηροδρομικό δυστύχημα χθες το απόγευμα (25-07-2018) στη Ροδόπη, με το τρένο να παρασύρει το αυτοκίνητο που φαίνεται στις επόμενες φωτογραφίες. Ο απολογισμός τραγικός. Ένας άντρας νεκρός και μια γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη.

Το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 16.30 το απόγευμα της Τετάρτης, στη σιδηροδρομική διάβαση μεταξύ Κοσμίου και Δουκάτου στη Ροδόπη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας άνδρας 78 ετών που επέβαινε στο όχημα σκοτώθηκε ακαριαία και μια γυναίκα που επέβαινε στο όχημα τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Στο σημείο βρέθηκε από την πρώτη στιγμή η αστυνομία και η πυροσβεστική, ενώ διερευνάται το πως το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τα δύο άτομα συγκρούστηκε με το τρένο. Η αμαξοστοιχία εκτελούσε το δρομολόγιο προς Θεσσαλονίκη.

Εικόνες από τον τόπο της τραγωδίας στη Ροδόπη

 
Πηγή: xronos.gr, newsit.gr