Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των σιδηροδρομικών στο ΤΑΙΠΕΔ, στις 26 Απριλίου, για την ιδιωτικοποίηση της ΕΕΣΣΤΥ.


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο του ΤΑΙΠΕΔ πραγματοποιεί, την Πέμπτη 26 Απριλίου, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, διαμαρτυρόμενη για την πώληση της ΕΕΣΣΤΥ.

Η ημέρα αυτή είναι οριστεί ως η καταληκτική που έχει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την κατάθεση τυχόν βελτιωμένης προσφοράς για την εξαγορά της ΕΕΣΣΤΥ.

Η ΠΟΣ πραγματοποιεί, μάλιστα, και 4ωρη στάση εργασίας από τις 11.00 έως τις 15.00.

Η ανακοίνωση της ΠΟΣ

Η ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ.

Οι Κυβερνήσεις συνεχίζουν το ξεπούλημα του Σιδηροδρόμου.

Συνεχίζουν την παράδοση όλων των αξιόλογων περιουσιακών στοιχείων της χώρας, με σκανδαλώδεις όρους, στα χέρια ξένων επενδυτών.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών πραγματοποιεί ΤΕΤΡΑΩΡΗ στάση εργασίας την ΠΕΜΠΤΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018, από τις 11.00’ π.μ. έως τις 15.00’ π.μ., καθώς μετά την πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ένα ακόμα «θύμα» της πολιτικής των ιδιωτικοποιήσεων στο σιδηρόδρομο είναι η ΕΕΣΣΤΥ.

Οι Σιδηροδρομικοί ήταν και είναι αντίθετοι με την πώληση των εταιρειών του Σιδηρόδρομου και συνεχίζουν να αναρωτιούνται, τώρα που ολοκληρώνονται τα έργα που πλήρωσε ο ελληνικός Λαός, γιατί ξεπουλούν και την ΕΕΣΣΤΥ μετά την ΤΡΑΙΝΟΣΕ;

Με διαδικασίες αδιαφανείς και έναντι ευτελούς τμήματος προχωρούν στην ιδιωτικοποίηση της ΕΕΣΣΤΥ, με μοναδικό ενδιαφερόμενο για την εξαγορά της την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, που πιθανόν να γνωρίζει εκ των προτέρων την αξία της.

Εμείς οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους να προβάλλουμε τις θέσεις μας για ένα σύγχρονο – ενιαίο – δημόσιο Σιδηρόδρομο προς όφελος της κοινωνίας και της χώρας.

Πηγή: metaforespress.gr