Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δίπλα στα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δίπλα στα Γενναία Παιδιά της Î•Î›Î•Î Î‘Î Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που αναπτύσσει, ξεκινά μία ξεχωριστή πρωτοβουλία, με στόχο να στηρίξει το έργο και τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη προσφορά αγάπης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., Καθηγητής κ. Φίλιππος Τσαλίδης, και στελέχη της εταιρίας, επισκέφθηκαν σήμερα τις εγκαταστάσεις της ΕΛΕΠΑΠ. Κατά την επίσκεψή, πραγματοποιήθηκε ξενάγηση των στελεχών στις εγκαταστάσεις της ΕΛΕΠΑΠ & στη συνέχεια προσφέρθηκαν πασχαλινά δώρα & σοκολατένια αυγά στα Γενναία Παιδιά!

Η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ, κα Μαριάννα Μόσχου, ανέφερε σε δήλωσή της: «Η ΕΛΕΠΑΠ ευχαριστεί θερμά τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Καθηγητή κ. Φίλιππο Τσαλίδη και τα στελέχη της για την επίσκεψη σήμερα στις εγκαταστάσεις μας. Είχαμε την ευκαιρία να τους παρουσιάσουμε στην πράξη το έργο και τους ανθρώπους μας από κοντά. Να έχουν τη βιωματική εμπειρία όσων κάνουμε για τα Γενναία Παιδιά μας, σε όλη την Ελλάδα. Πάνω απ’ όλα όμως, η ΕΛΕΠΑΠ ευχαριστεί την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την έμπρακτη στήριξη της προσπάθειας αυτής.»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., Καθηγητής κ. Φίλιππος Τσαλίδης, δήλωσε σχετικά: «Είναι χαρά όλων μας στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ να προσφέρουμε στα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο το πολύτιμο έργο της. Με τα «Τραίνα Αγάπης» θέλουμε να μεταφέρουμε ένα ελπιδοφόρο μήνυμα και ευελπιστούμε η πρωτοβουλία μας αυτή να κινητοποιήσει το επιβατικό κοινό, αφού η από κοινού προσφορά μας φέρνει πιο κοντά. Η σημερινή μας επίσκεψη είναι η απαρχή μίας ιδιαίτερης ενέργειας, ευχόμενοι τα παιδιά με κινητικές αναπηρίες και αναπτυξιακά προβλήματα να ξεπεράσουν τις δυσκολίες τους και να συνεχίσουν να μας εμπνέουν με τη δύναμη ψυχής που διαθέτουν.»

Τα «Τραίνα Αγάπης» θα φθάσουν σε λίγο καιρό και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. θα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στο επιβατικό κοινό αναλυτικά τι περιλαμβάνει η νέα αυτή πρωτοβουλία.

Εικόνα: cnn.gr