Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Ρωσία: Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας απέκτησε τη δική της... στάση στο μετρό!

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας απέκτησε... δική της στάση στο μετρό της ρωσικής πρωτεύουσας. Τη Δευτέρα (26/2) έγιναν τα εγκαίνια του νέου σταθμού, που σκοπό έχει να κάνει πιο εύκολη την πρόσβαση των φίλων της ομάδας στο γήπεδο.
Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι η μοναδική ομάδα της EuroLeague που -πέραν όλων των άλλων- έχει δική της... στάση στο μετρό! Τα έργα που γίνονταν εδώ και μήνες ολοκληρώθηκαν, με τον νέο σταθμό στο μετρό της ρωσικής πρωτεύουσας να παρουσιάζεται τη Δευτέρα (26/2) παρουσία σύσσωμης της ομάδας.
Δεδομένου ότι κοντά στο σημείο βρίσκεται η MegaSport Arena, όπως επίσης κι άλλες εγκαταστάσεις του συλλόγου, έγιναν οι κατάλληλες εργασίες προκειμένου η γραμμή του μετρό να επεκταθεί μέχρις εκείνο το σημείο και να καταστεί πολύ πιο απλή η μετάβαση στο γήπεδο. Ο Δημήτρης Ιτούδης και οι παίκτες του έδωσαν το "παρών" στα εγκαίνια, ξεναγήθηκαν στους εσωτερικούς χώρους και... έδωσαν ραντεβού με τους φίλους της ομάδας για τα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδι στην EuroLeague, απέναντι σε Ουνικάχα Μάλαγα (1/3) και Ολυμπιακό (21/3).

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Τρίγκας
Πηγή: sport24.gr