Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Βίντεο-Σοκ: Καρέ-καρέ η επίθεση τρομοκράτη κατά Ρώσων αστυνομικών σε σιδηροδρομικό σταθμό.Την επίθεση με μαχαίρι ενός υπόπτου για τρομοκρατία κατά Ρώσων αστυνομικών σε σιδηροδρομικό σταθμό κατέγραψε κάμερα εσωτερικού κυκλώματος.


Το συγκλονιστικό βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα ξεκινάει με τη σκηνή όπου δύο αστυνομικοί στέκονται αμέριμνοι στη χιονισμένη πλατφόρμα ενός σιδηροδρομικού σταθμού στη Ρωσία, όταν ένας άνδρας εμφανίζεται να περπατάει κοντά τους και λίγο πριν τους προσπεράσει, με μια απότομη κίνηση ξαφνικά γυρίζει και μαχαιρώνει τον πλησιέστερο αστυνομικό.
Ο τραυματισμένος αστυνομικός, που δείχνει άοπλος, πέφτει προς τα πίσω και η προσοχή του επιτιθέμενου στρέφεται προς τον δεύτερο, ο οποίος ξαφνιασμένος προσπαθεί να βγάλει το όπλο από τον ώμο του πριν ο τρομοκράτης επιτεθεί και σε αυτόν, και προλαβαίνει να πυροβολήσει εναντίον του.
Ο αστυνομικός καταφέρνει να πυροβολήσει τουλάχιστον μία φορά ακόμη, καθώς ο επιτιθέμενος απομακρύνεται αργά παραπατώντας εμφανώς τραυματισμένος και στη συνέχεια πέφτει στο έδαφος.

Ο Τσετσένος συνελήφθη και διαπιστώθηκε ότι είχε τραυματιστεί στο χέρι και στο ισχίο.

(ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)
Πηγή: newsbomb.gr