Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Λύσεις για τη Νέα Σμύρνη με υπογειοποίηση των σιδηροδρομικών γραμμών.

Σύσκεψη σήμερα στο Δημαρχείο Λάρισας.

Λύση με την υπογειοποίηση των σιδηροδρομικών γραμμών στην περιοχή της Νέας Σμύρνης προωθεί η Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με τις εταιρείες του ΟΣΕ, με το όλο θέμα να συζητείται πριν από το τραγικό δυστήχημα της περασμένης Πέμπτης που κόστισε τη ζωή σε ένα δεκάχρονο αγόρι. 

Αυτό προέκυψε από τη σημερινή σύσκεψη του Δημάρχου Λαρισαίων, Απόστολου Καλογιάννη, με εκπροσώπους των κατοίκων της περιοχής και ειδικά των Ρομά, που έθεσαν από την πλευρά τους όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους ίδιους και την ευρύτερη περιοχή.

Αυτό που προέχει πάντως είναι η επιθεώρηση και αποκατάσταση των ζημιών στην περίφραξη των σιδηροδρομικών γραμμών, κάτι που αναμένεται να γίνει εντός της εβδομάδας καθώς αναμένεται τεχνικό κλιμάκιο από την Αθήνα γι αυτόν τον λόγο.

Να τρέξουν άμεσα οι διαδικασίες τονίζουν από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι των κατοίκων της περιοχής συμπληρώνοντας ότι αν υπάρχουν εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα δεν πρόκειται να συνεχίσουν από την πλευρά τους αντιδράσεις χωρίς όμως να αποκλείουν το ενδεχόμενο να υπάρξει νέα κινητοποίηση από την πλευρά τους σε βάθος χρόνου.




Πηγή: thessaliatv.gr