Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Η μαρτυρία που ρίχνει "φως" στη δολοφονία της Δώρας: Τι είδε ο μηχανοδηγός του τρένου.

Αποτέλεσμα εικόνας για μετρόΜάρτυρας άκουσε παρατεταμένη κόρνα τρένων στο συρμό που βρίσκεται δίπλα στο νεκροταφείο.

Ενδεχομένως, ο δράστης να προσπάθησε να διαφύγει περνώντας τις ράγες.

"Υπάρχει μια μαρτυρία απο κάποιον που μένει σε σπίτι που βλέπει προς τα τρένα. Άκουσε κόρνες σαν κάποιος να προσπαθούσε να περάσει κάθετα τις γραμμές" δηλώνει ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος του πατέρα της Δώρας, 

" Το τρένο σφύριζε παρατεταμένα. Ποτέ δεν το είχε κάνει εδώ και 20 χρόνια! Υποθέτει μήπως ειναι κάποιος που πήδηξε το φράχτη και έτρεχε στις γραμμές" δηλώνει για το ίδιο ζήτημα ο ιδιωτικός ερευνητής Σωκράτης Στρατής.

Από αυτό το σημείο στο πίσω μέρος του νεκροταφείου φέρεται να διέφυγε ο δράστης σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου της περιοχής. Πιθανόν να ανέβηκε σε μάρμαρο και στη συνέχεια να πήδηξε προς τις ράγες. 

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ ΕΙΔΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΚΑΙ ΚΟΡΝΑΡΕ

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου του Star Κατερίνας Τσαμούρη, για το αν πιστεύει ότι ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει γι’ αυτό και έτρεχε, ο κ. Λύτρας απαντά: "Πιθανόν. Το σπίτι είναι απο την πίσω πλευρά του νεκροταφείου και "βλέπει" εκεί. Ίσως να έτρεχε ο δράστης". 

"Αν όντως ήταν ο δράστης, θα μας το πει ο οδηγός του τρένου. Θα μας πει τι εμπόδιο βρήκε και κόρναρε συνέχεια" δηλώνει από την πλευρά του ο κ. Στρατής. 

ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΩΡΑΣ: Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ

Ο πατέρας της Δώρας Κώστας Ζέμπερης δήλωσε για το αν είναι αισιόδοξος ότι θα βοηθήσει στη διαλεύκανση της δολοφονίας το συγκεκριμένο στοιχείο: «Δεν ξέρω, είμαι χάλια. Δεν έχω κουράγιο ούτε στο Νεκροταφειο να πάω. Με ηρεμιστικά είμαι. Αυτή η αναμονή με έχει σκοτώσει". 

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΤΕΡΑ: Η ΔΩΡΑ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ

Η πλευρά του πατέρα αναμένει την κατάθεση του μηχανοδηγού και αποκλείει το ενδεχόμενο της δολοφονίας λόγω χρεών. 

Ο κ. Λύτρας δηλώνει στο Star ότι κι αν ακόμα είχε τελικά χρέη η Δώρα και είχε κάποια δάνεια δεν εκτιμά ότι είχε σχέση αυτό με τη δολοφονία . 

Εντύπωση προκαλεί η άγνοια του πατέρα για την μαρτυρία-φωτιά που ισχυρίζεται ότι έχει στη διάθεσή της η πλευρά της μητέρας της Δώρας, όπως δήλωσε χθες η δική της δικηγόρος της. 

Πηγή: sar.gr