Σιδηροδρομικά Νέα

Σελίδες

  • Αρχική σελίδα
  • Δρομολόγια τραίνων
  • Η ιστορία μας
  • Σχετικά με εμάς
  • Επικοινωνήστε μαζί μας

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Οι Ιταλοί φέρνουν το «Λευκό Βέλος» με στάση μόνο στη Λάρισα.


Με ένα τρένο που μπορεί να τρέξει με 250 χλμ την ώρα θέλουν οι Ιταλοί της ΤΡΑΙΝΟΣΕ να εγκαινιάσουν την νέα γραμμή Αθήνας - Θεσσαλονίκης. 
Το «Λευκό Βέλος» (Freccia Bianca) είναι ένα σύγχρονο τρένο (φωτό) που θα έρθει από την Ιταλία και θα κάνει τα πρώτα δρομολόγια.

Μάλιστα στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ σχεδιάζουν η έναρξη της νέας γραμμής να συμπέσει με την ετήσια επέτειο υπογραφής της σύμβασης για την εξαγορά της επιχείρησης στις 18 Ιανουαρίου 2018.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει πρώτα ο ΟΣΕ να έχει παραδώσει την ηλεκτροδότηση της γραμμής Αθήνα – Λιανοκλάδι κάτι που είναι προγραμματισμένο να συμβεί τον προσεχή Νοέμβριο.

Το «Λευκό βέλος» ανήκει στα τρένα που μπήκαν στις Ιταλικές γραμμές την περασμένη δεκαετία σημειώνοντας εξαιρετικές επιδόσεις. Σήμερα ένα μεγάλο μέλος αυτών των συρμών έχει αντικατασταθεί από το «Κόκκινο βέλος» το οποίο αναπτύσσει ταχύτητες μέχρι 300 χλμ την ώρα.

Το νέο δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη θα γίνεται σε 4.30 ώρες και προβλέπεται μόνο μια ενδιάμεση στάση στη Λάρισα.




Thessaliaeconomy.gr Λ.Ε.






Αναρτήθηκε από: Σιδηροδρομικά Νέα στις 3:38 μ.μ.
Κατηγορίες: Τα Σιδηροδρομικά Νέα σήμερα
Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

Αναζήτηση ιστοσελίδας μέσω Google

Κατηγορίες

  • Τα Σιδηροδρομικά Νέα σήμερα
  • Ο Κόσμος σε δύο ράγες
  • Μετρό - Ειδήσεις
  • Επιβάτες
  • Σε Τροχιά Συνταξιοδότησης
  • Η Ιστορία Του Σιδηροδρόμου
  • Τα Απίστευτα Στον Σιδηρόδρομο
  • Τα «Σ.Ν» Ταξιδεύουν
  • Η Τεχνολογία Στα Τρένα
  • Τραμ - Ειδήσεις
  • Απόψεις Για Τον Σιδηρόδρομο
  • Τα Τραγούδια Των Τρένων
  • Ο Αθλητισμός Στον Σιδηρόδρομο
  • Η Λογοτεχνία Και Η Ποίηση Στον Σιδηρόδρομο
  • Μοντελισμός
  • Εύρεση Εργασίας
  • Ο Κινηματογράφος Στον Σιδηρόδρομο
  • Ζωντανές Μεταδόσεις και Εκπομπές

Ακολουθήστε μας στο Facebook!

Σιδηροδρομικά Νέα

Εγγραφείτε στο κανάλι μας!

  • YouTube: "Σιδηροδρομικά Νέα"

Χρησιμοποιήστε το RSS μας

  • Σιδηροδρομικά Νέα RSS

Τα πιο πρόσφατα

Δημοφιλείς αναρτήσεις

  • Τι αλλάζει στην Αττική από 18 Σεπτεμβρίου – Πρώτη φορά σύνδεση με Μετρό και Προαστιακό.
    Τι αλλάζει στην Αττική από 18 Σεπτεμβρίου – Πρώτη φορά σύνδεση με Μετρό και Προαστιακό.
  •  Οι καλύτεροι και χειρότεροι σιδηροδρομικοί σταθμοί της Ευρώπης για το 2026: Η Ελβετία βασιλεύει, η Γερμανία στον πάτο.
    Οι καλύτεροι και χειρότεροι σιδηροδρομικοί σταθμοί της Ευρώπης για το 2026: Η Ελβετία βασιλεύει, η Γερμανία στον πάτο.
  •  Οι εργαζόμενοι της  Hellenic train για την εκδίκαση υπόθεση συναδέλφου τους.
    Οι εργαζόμενοι της Hellenic train για την εκδίκαση υπόθεση συναδέλφου τους.
  •  Hellenic Train: Σε εξέλιξη η ανανέωση του στόλου που αλλάζει την επιβατική εμπειρία στον σιδηρόδρομο.
    Hellenic Train: Σε εξέλιξη η ανανέωση του στόλου που αλλάζει την επιβατική εμπειρία στον σιδηρόδρομο.
  • Hellenic Rail Estate: “Λίφτινγκ” 300 εκατ. στους σιδηροδρομικούς σταθμούς, στο πλάνο 590 κοινωνικές κατοικίες.
    Hellenic Rail Estate: “Λίφτινγκ” 300 εκατ. στους σιδηροδρομικούς σταθμούς, στο πλάνο 590 κοινωνικές κατοικίες.

Το αρχείο μας

Πολιτική Απορρήτου
Copyright © 2009 - | Σιδηροδρομικά Νέα | All Rights Reserved
Flag of Germany Flag of Saudi Arabia
Ελληνικά GR