Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Ταξιδεύοντας με το Transcantábrico το πολυτελές τρένο των Ισπανικών σιδηροδρόμων από το Σαν Σεμπαστιάν στο Σαντιάγο ντε Κομποστέλα.



 Απολαύστε ένα αξέχαστο ταξίδι στη βόρεια ακτή της Ισπανίας σε ένα αυθεντικό ξενοδοχείο πέντε αστέρων σε σιδηροτροχιές, γνωρίζοντας τον πολιτισμό, την τέχνη, τα τοπία, την γαστρονομία και την ιστορία, από τις προϊστορικές εποχές μέχρι σήμερα. 
Transcantabrico Τρένο: Δρομολόγιο
Οι υπηρεσίες και οι ανέσεις του ανταποκρίνονται στις πιο απαιτητικές προσδοκίες, συνδυάζοντας τη γοητεία των υποβλητικών αμαξοστοιχιών των αρχών του εικοστού αιώνα με την πιο προηγμένη άνεση του 21ου αιώνα. Τα άνετα δωμάτια και τα εκλεπτυσμένα σαλόνια είναι μέρη γεμάτα γοητεία στα οποία θα ζήσετε μια ευχάριστη και πρωτότυπη ταξιδιωτική εμπειρία

Το βαγόνι Σαλόνι

Το Transcantábrico διαθέτει τέσσερα πρωτότυπα βαγόνια Pullman από το 1923, αυθεντικά κοσμήματα ιστορικής-σιδηροδρομικής κληρονομιάς. Τα δωμάτια είναι πολυτελή, για να απολαύσετε ένα υπέροχο γεύμα, ένα χαλαρό ποτό ή ένα διασκεδαστικό βράδυ έξω με τους συνταξιδιώτες μας 



Σουϊτες

Οι σουίτες είναι σχεδιασμένες για απόλαυση και ευχαρίστηση. Η εξαίσια και επιλεγμένη διακόσμησή του θα σας περιβάλει σε μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Οι ευρύχωρες σουίτες Grand Luxe είναι εξοπλισμένες με όλες τις ανέσεις καταλυμάτων πρώτης κατηγορίας. 


Οι Deluxe Σουίτες είναι εξοπλισμένες με κρεβάτι 150x200 cm. ή δύο μονά κρεβάτια. Έχουν μεγάλο καναπέ με δυνατότητα να γίνουν ένα επιπλέον κρεβάτι για παιδιά κάτω των 14 ετών. Κάθε σουίτα έχει μια ντουλάπα, χώρο αποσκευών, χρηματοκιβώτιο, δύο τηλεοράσεις, κονσόλα παιχνιδιών βίντεο, στερεοφωνικά, dual κλιματισμό, υπολογιστή με δωρεάν internet πρόσβαση , ασύρματο τηλέφωνο, μίνι μπαρ ... καθώς και ένα μεγάλο, πλήρες μπάνιο με ντουζιέρα υδρομασάζ, σάουνα ατμού, στεγνωτήρα μαλλιών, μπουρνούζι και ένα μεγάλο σύνολο των στοιχείων καλωσορίζουμε με αποκλειστικό άρωμα και τσάντα τουαλέτας.


Το ηλεκτρικό ρεύμα είναι 220 βολτ. Ο κλιματισμός, η θέρμανση, η μουσική και τα φώτα διαθέτουν ανεξάρτητο ρυθμιστή. 

Το τρένο θα σταματήσει τη νύχτα για να επιτρέψει έναν ξεκούραστο ύπνο ή να βγεί τη νύχτα για να απολαύσει τη νυχτερινή ζωή της πόλης.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 

Το πλήρωμα αποτελείται από μια εξαιρετική ομάδα επαγγελματιών. Τόσο στα κοινόχρηστα όσο και στο ιδιωτικό του διαμέρισμα, κάθε επιβάτης θα απολαύσει μια εξαίσια και εξατομικευμένη προσοχή. 


Η γαστρονομία διαδραματίζει μείζονα ρόλο στην πορεία της Transcantabrico. Γαλικία, Αστούριας, Καντάμπρια, Χώρα των Βάσκων και στην Castilla y León είναι, σύμφωνα με τους σεφ και απαιτητικούς καλοφαγάδες, στις περιοχές όπου είναι το καλύτερο της γαστρονομίας της Ισπανίας. Τα τυριά, τα λουκάνικα, τα κρέατα, τα λαχανικά, τα ψάρια και τα θαλασσινά έχουν παγκόσμιο κύρος.

Τα εστιατόρια της διαδρομής όχι μόνο επιλέγουν τις πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας που θα επεξεργαστούν από τους μεγάλους επαγγελματίες των σόμπων, αλλά είναι αληθινά κέντρα γευσιγνωσίας των πιάτων της γης. Όλα τα μενού περιλαμβάνουν προσεκτικά επιλεγμένα κρασιά που συνδυάζονται αρμονικά με τα συστατικά κάθε γεύματος ή δείπνου. Περιλαμβάνουν επίσης καφέ και ποτά. 


Το τρένο συνοδεύεται από ένα λεωφορείο που μας παίρνει όταν το τρένο φτάνει στον σταθμό προορισμού, για να μας οδηγήσει σε ξεναγήσεις, να μας μεταφέρει στα εστιατόρια κλπ. 

Ο πολύγλωσσος οδηγός θα μοιραστεί με τους ταξιδιώτες όλες τις διαδρομές τρένων και λεωφορείων. Επιπλέον, θα τα οδηγήσει στα εστιατόρια στα γεύματα και τα δείπνα καθώς και σε όλες τις επισκέψεις και εκδρομές.

Επιπλέον, παρέχεται υπηρεσία πλυντηρίου , ιατρική υπηρεσία και ειδικά μενού για πελάτες που ενημερώνουν κατά την κράτηση για ειδικές διαιτητικές απαιτήσεις.
Για οκτώ ήμερες η τιμή ξεκινά από 4.900 ευρώ.

Επιμέλεια: "Σ.Ν."
Πηγή: red2000.com