Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Τραγωδία στην Ινδία: Ποδοπατήθηκαν σε σταθμό τρένου – Συγκλονιστικές εικόνες.Πολύνεκρη τραγωδία συγκλονίζει την Ινδία. 22 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 27 τραυματίστηκαν όταν ποδοπατήθηκαν σε πεζογέφυρα σιδηροδρομικού σταθμού στη Βομβάη.

Εικόνες που παγώνουν το αίμα. Εκατοντάδες άνθρωποι ποδοπατήθηκαν το πρωί της Παρασκευής (29.09.2017) σε σταθμό τρένων στην Ινδία. Η τραγωδία σημειώθηκε στη Βομβάη, χρηματο-οικονομικό κέντρο της χώρας.

Ανάμεσα στους 22 νεκρούς είναι 18 γυναίκες και τέσσερις άνδρες.

Βροχή και πανικός

Ο Rajesh Verma, εργαζόμενος στο σταθμό, δήλωσε ότι η τραγωδία σημειώθηκε όταν ξεκίνησε να βρέχει και ο κόσμος μαζεύτηκε σε πεζογέφυρα του σταθμού. Καθώς η βροχή δυνάμωνε, το πλήθος άρχισε να αυξάνεται.


«Εξαιτίας της ξαφνικής βροχής, ο κόσμος περίμενε στο σταθμό. Όταν η βροχή σταμάτησε, επικράτησε χάος στην προσπάθειά τους να βγουν έξω. Τότε, σημειώθηκε το ποδοπάτημα», δήλωσε εκπρόσωπος της σιδηροδρομικής εταιρίας.

Η αστυνομία, από την πλευρά της, κάνει μια άλλη εκτίμηση. Πως ίσως ένας ισχυρός κρότος που ακούστηκε κοντά στο σταθμό, προκάλεσε πανικό, καθώς ο κόσμος άρχισε να τρέχει τρομοκρατημένος!
Πηγή: newsit.gr, Με πληροφορίες από indianexpress.com