Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Γερμανία: Άνδρας ταξίδεψε για 25 χλμ. κρεμασμένος στο ενδιάμεσο των βαγονιών τρένου!


Οι αποσκευές του έφευγαν χωρίς αυτόν και είπε να κάνει κάτι άμεσο

Ξεκινώντας από το Μπίλεφελντ της Γερμανίας προς το Ανόβερο, ένας άντρας είχε μία απίστευτη περιπέτεια, η οποία από τύχη δεν οδήγησε στον τραυματισμό του.
Ο άνδρας που πιστεύεται πως είναι από τη Ρουμανία είδε ξαφνικά τις αποσκευές του, οι οποίες ήταν ήδη μέσα στο τρένο να αναχωρούν καθώς εκείνος για αδιευκρίνιστο λόγο δεν έδωσε έγκαιρα σημασία στην αναχώρηση του συρμού.

Τότε έτρεξε πανικόβλητος και πιάστηκε από το μόνο μέρος του τρένου που μπορούσε, τον χώρο μεταξύ των βαγονιών πατώντας πάνω σε ένα πλαστικό που εξείχε. Κρατήθηκε εκεί για 25 ολόκληρα χλμ. καθώς το τρένο έτρεχε με 160 χλμ/ώρα, μέχρι οι υπάλληλοι του τρένου να τον αντιληφθούν και να ειδοποιήσουν τον οδηγό.

Ο οδηγός έκοψε ταχύτητα και μπήκε στον σταθμό ώστε να μην κινδυνέψει περαιτέρω ο κρεμασμένος άνδρας. Η αστυνομία ανέφερε πως ο 59χρονος πρέπει να ευχαριστεί το προσωπικό του τρένου που είναι ακόμα ζωντανός. Όταν το ασυνήθιστο ταξίδι τελείωσε με αυτή τη μορφή, συνεχίστηκε με την κανονική του. Δηλαδή εντός του βαγονιού και στο κάθισμά του.

Πηγή: newsbeast.gr