Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Απίστευτο συμβάν στη Θεσσαλονίκη: Ο φύλακας τον εγκλώβισε μέσα στις σιδηροδρομικές γραμμές ενώ περνούσε τραίνο!

Αποτέλεσμα εικόνας για Σιδηροδρομικες διαβασεις Σιδηροδρομικά ΝέαΈνα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στη σιδηροδρομική διάβαση της οδού Κωλλέτη στη Θεσσαλονίκη. Διερχόμενος πολίτης εγκλωβίστηκε με το ΙΧ αυτοκίνητό του ανάμεσα στις απαγορευτικές μπάρες την ώρα που περνούσε τραίνο.


Ο υπεύθυνος φύλαξης της διάβασης είχε ξεχάσει να κατεβάσει τις μπάρες με αποτέλεσμα ο οδηγός να περάσει εντός της απαγορευμένης περιοχής. Μαζί του στο όχημα βρισκόταν η οικογένειά του.

Διαβάστε την καταγγελία που κοινοποίησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook o παθών:

"Το ρολόι δείχνει 11:50..
Οικογενειακώς με το αυτοκίνητο επιχειρούμε να περάσουμε τις γραμμές του τρένου στην οδό Κωλέττη (περιοχή Μύλου) με κατεύθυνση για One Salonica..
Αν κ η μπάρα δεν είναι κατεβασμένη καθώς διασχίζω τις γραμμες, από συνήθεια κοιτάω μην τυχόν έρχεται τρένο.. Κ μαντέψτε!!
Σε απόσταση λιγότερο από 100 μέτρα πλησιάζει (αργά) τρένο..
Είμαι ήδη επάνω στις γραμμές κ αποφασίζω να μη καθυστερήσω βάζοντας όπισθεν, συνεχίζοντας μπροστά κ ακινητοποιώντας το αυτοκίνητο σε ένα κενό..
Ο "τυπάς" που όφειλε να έχει κλείσει την μπάρα, βλέποντας να περνάω τις γραμμές πετάγεται έντρομος κ κατεβάζει τις μπάρες εγκλωβίζοντας με ουσιαστικά​ στη μέση..
Στο σημείο που βρίσκομαι ωστόσο είμαι ασφαλής κ περιμένω απλά να περάσει το τρένο πίσω μου κ να ανοίξει η μπάρα μπροστά μου για να φύγω, όπως κ έγινε τελικά..

Αυτά......"

Τα στοιχεία του καταγγέλλοντος είναι γνωστά στο thestival.gr και η αλήθεια του συμβάντος έχει εξακριβωθεί.

Δείτε τη δημοσίευση στο fb:

.




Συντάκτης: ΤΑΣΟΣ ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ
Πηγή: thestival.gr

Φωτό αρχείο "Σ.Ν."