Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Μαγευτική μουσική βραδιά στο σιδηροδρομικό μουσείο Θεσσαλονίκης. Δείτε εικόνες.


Μια ξεχωριστή βραδιά έζησαν όσοι παραβρέθηκαν στην μουσική συναυλία που διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων σιδηροδρόμου Θεσσαλονίκης στο προαύλιο χώρο του μουσείου.
 Το μουσικό εργαστήρι «Θερμαϊκού» απέδωσε θαυμάσια τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη καθώς και τραγούδια από τον Ελληνικό κινηματόγραφο. Εξαιρετικοί οι μουσικοί και οι τραγουδιστές που απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα των ακροατών τους.



Το πρώτο μέρος της συναυλίας ήταν αφιερωμένο στο μεγάλο μας συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη και το δεύτερο σε τραγούδια που αγαπήθηκαν από τον Ελληνικό κινηματογράφο.
Του καλεσμένους χαιρέτισε και ευχαρίστησε για την παρουσία τους ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Σιδηροδρόμου Θεσσαλονίκης κ. Ανδρέας Μυλωνάκης. 
Πριν την έναρξη της συναυλίας στους καλεσμένους προσφέρθηκαν εδέσματα και αναψυκτικά.
Την αγάπη του κόσμου απέσπασε για μια ακόμη φορά ο επίτιμος πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ευθύμης Κοντόπουλος.
Στους καλεσμένους δόθηκε η ευκαιρία να περιδιαβούν τους χώρους του μουσείου και θαυμάσουν το μουσειακό υλικό που συγκεντρώθηκε με πολύ αγάπη και κόπο.

 Γονείς με τα παιδιά τους και παππούδες με τα εγγόνια τους θαύμασαν αλλά και έμαθαν για την ιστορία των μουσειακών εκθεμάτων.

                               Ευκαιρία να ανταμώσουμε…

«Συγχαρητήρια στην διοίκηση του Συλλόγου για την σημερινή εκδήλωση που μας έδωσε την εύκαιρα να ανταμώσουμε με παλιούς καλούς φίλους» μας είπαν συνταξιούχοι σιδηροδρομικοί.



Επιμέλεια: Χρήστος Γιαννακίδης


Αύριο αναρτήσεις βίντεο