Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Η ποδοσφαιρική ομάδα των σιδηροδρομικών "Θερμαϊκος" πανάξια κατέκτησε την άνοδο του στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣΜ











Παλικαρίσια και πανάξια οι παίκτες του Γιώργου Μήτσα κέρδισαν την άνοδο τους σήμερα, νικώντας και στο 2ο παιχνίδι τους Κανονιέρηδες, παρότι αγωνίστηκαν για περίπου μια ώρα με αριθμητικό μειονέκτημα.
Πιο συγκεκριμένα στο 60′, οι «σιδηροδρομικοί» μείνανε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Χατζηλούδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, παρόλο αυτά, δε πτοήθηκαν καθόλου για να σημειώσουν τρία γκολ στη παράταση!

Στο 105′ ο Σταυρίδης έγραψε το 0-1, με τον Βοσνάκη εννέα λεπτά αργότερα να πετυχαίνει 0-2, βάζοντας ισχυρές βάσεις για την άνοδο. Αν και οι Κανονιέρηδες μπήκαν ξανά στο παιχνίδι με το αυτογκόλ του Παναγουλόπουλου (1-2) στο 117′, ο Ζιάκας ένα λεπτό αργότερα διαμόρφωσε το τελικό 1-3 που σήμανε αυτόματα την άνοδο του Θερμαϊκού στην Α κατηγορία.

Ο Θερμαϊκός, ο οποίος για να φτάσει στην άνοδο, χρειάστηκε να δώσει τέσσερις αγώνες play-off, κερδίζοντας αρχικά τον Ποντιακό Πολυδενδρίου, μετέπειτα την Ξυλούπολη και δύο φορές τους Κανονιέρηδες, παίρνοντας δίκαια το δεύτερο εισιτήριο ανόδου μετά από αυτό της Κριθιάς.

Να υπενθυμίσουμε ότι αυτή ήταν η τρίτη προσπάθεια του Θερμαϊκού για άνοδο, με τις δύο προηγούμενες να τις χάνει σε μπαράζ ανόδου, τόσο πρόπερσι από τον Μέγα Αλέξανδρο Ελλήνων και πέρυσι από την Αναγέννηση Χαλκηδόνας



Κανονιέρηδες (Μούντας): Aθανασούλης, Ιακωβίδης, Βάκο, Μπασιάκος Λαζαρίδης Ν., Θεοδωρίδης, Μανδηλής, Καρράς, Σταμπουλίδης, Πολυχρονιάδης, Ξανθόπουλος

Θερμαϊκός Θεσσαλονίκης (Μήτσας): Τζούτζιας, Ιωαννίδης (65′ Τερζούδης), Ντόκα, Τζιότζιος, Παναγουλόπουλος, Λίγκος (82′ Ζιάκας), Φιλιππίδης, Χατζηλούδης, Βοσνάκης, Χρήστου, Σταυρίδης (108′ Τσιαούσης)


Τα "Σ.Ν. εκφράζουν τα συγχαρητήρια τους στην διοίκηση και στους παίκτες του «Θερμαϊκού» για την άνοδο τους στην νέα κατηγορία.