Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Τα μεγάλα έργα που θα λειτουργήσουν μέχρι τον Αύγουστο.


Πολύ μεγάλα έργα περιμένουμε να ολοκληρωθούν και να λειτουργήσουν μέχρι τον Αύγουστο. Επιπλέον αυτοκινητόδρομοι θα μπουν στη ζωή μας ενώ και έργα που έχουν πίσω τους μεγάλη διάρκεια κατασκευής ολοκληρώνονται και εντάσσονται στην καθημερινότητα μας.
Εδώ στο ypodomes.com έχουμε συγκεντρώσει σήμερα τα σημαντικότερα έργα που θα τα δούμε να ολοκληρώνονται μέχρι το τέλος Αυγούστου.

Να θυμίσουμε ότι ολοκληρώθηκαν τα έργα σε Ολυμπία Οδό και Αυτ.Αιγαίου ενώ δόθηκαν στην κυκλοφορία μεγάλα τμήματα της Ιόνιας Οδού. Μέχρι το τέλος Αυγούστου θα δοθεί ολόκληρη η Ιόνια αλλά και το τμήμα του Ε65 Ξυνιάδα-Τρίκαλα. Πιο γρήγορα αναμένουμε την ολοκλήρωση των έργων στο Αεροδρόμιο Χανίων και το Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας στην Πάτρα.

Αρχές καλοκαιριού περιμένουμε την ολοκλήρωση των έργων για τα Σιδηροδρομικά έργα Β`φάσης Θριάσιου Πεδίου αλλά και το έργο-ΣΔΙΤ για τα 24 σχολεία στην Αττική (ήδη κάποια έχουν ολοκληρωθεί). Στο πεδίο των σιδηροδρομικών έργων αναμένεται η ολοκλήρωση της ηλεκτροκίνησης στο τμήμα Πειραιάς-Αθήνα και στο τμήμα Τιθορέα-Λιανοκλάδι.

Μέχρι τότε θα έχουμε ακόμα 3 παραδόσεις στα βόρεια της χώρας και συγκεκριμένα αναμένεται η ολοκλήρωση 2 κάθετων αξόνων στην Εγνατία Οδό. Ο πρώτος είναι ο κάθετος άξονας Σιάτιστα-Κρυσταλλοπηγή και ο δεύτερος είναι ο κάθετος Θεσσαλονίκη-Προμαχώνας. Η τρίτη παράδοση αφορά την λειτουργία της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων στην Κοζάνη.

Μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται όμως και η ολοκλήρωση άλλων έργων όπως τμήματα του οδικού άξονα Αρδάνιο-Ορμένιο, το Μουδανιά-Ποτίδαια, κ.α.

Συντάκτης: Νίκος Καραγιάννης
Πηγή: ypodomes.com