Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Φωτογραφίζοντας την καθημερινή μετακίνηση στην πόλη.









Η έκθεση παρουσιάζει τις φωτογραφίες των εξήντα τριών βραβευμένων συμμετοχών που αναδείχθηκαν από τον διαγωνισμό.

Οι Συγκοινωνίες Αθηνών και ο ΟΑΣΑ, στο πλαίσιο προσπάθειας να έρθουν πιο κοντά στους πολίτες και να τους κάνουν να δουν τα Δημόσια Μέσα Μεταφοράς με διαφορετική ματιά και διάθεση, τους κάλεσαν να εμπνευσθούν και να αποτυπώσουν τις δικές τους στιγμές από την καθημερινή τους μετακίνηση στην πόλη, παίρνοντας μέρος στον διαγωνισμό φωτογραφίας με τον τίτλο «Μέσα».


Με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού, ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών εγκαινιάζει την έκθεση φωτογραφίας «Μέσα», την Παρασκευή 31 Μαρτίου, στις 7 το απόγευμα στο The Box - Athens (Δορυλαίου 12, πλατεία Μαβίλη), και προσκαλεί τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό, τους φίλους τους και το κοινό να επισκεφθούν την έκθεση.
Σκοπός της έκθεσης «Μέσα» είναι να αναδείξει τις φωτογραφίες των φίλων των Συγκοινωνιών της Αθήνας ενώ θα είναι μια ευκαιρία γνωριμίας αλλά και αναγνώρισης της δημιουργικής προσπάθειας των καθημερινών χρηστών των Δημόσιων Μέσων Μεταφοράς.

Η έκθεση παρουσιάζει τις φωτογραφίες των εξήντα τριών βραβευμένων συμμετοχών που αναδείχθηκαν από τον διαγωνισμό.
Συγκεκριμένα, ο ΟΑΣΑ πραγματοποίησε - από το τέλος Νοεμβρίου μέχρι και τον Φεβρουάριο - τον συγκεκριμένο δημιουργικό διαγωνισμό φωτογραφίας, μέσω των social media σελίδων του, προσκαλώντας τους χρήστες των αστικών συγκοινωνιών να αποτυπώσουν φωτογραφικά τις καθημερινές τους μετακινήσεις με τα Μέσα, θέλοντας να δημιουργήσει νέους διαύλους επικοινωνίας με το επιβατικό κοινό της Αθήνας. 
Μέσω των ιστοσελίδων του ΟΑΣΑ στο Facebook και το Instagram, συγκεντρώθηκαν πολλές συμμετοχές με μοναδικά στιγμιότυπα από τα Μέσα Μεταφοράς, όπως τα απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός των επιβατών.

Πληροφορίες
The Box - Athens, Δορυλαίου 12, πλατ. Μαβίλη (στάση μετρό Μέγαρο)
Διάρκεια: Παρασκευή 31 Μαρτίου - Κυριακή 2 Απριλίου
Ώρες λειτουργίας της έκθεσης : 12:00 - 21:00.

Πηγή: naftemporiki.gr